Medlemsförmåner

Följ ditt hjärta med Coala

Är du orolig för ditt hjärta? Har du hjärtrusningar som kommer och går? Finns det hjärtproblem i släkten? Eller vill du bara känna dig trygg?

Nu har du chansen att köpa Coala Hjärtmonitor till ett mycket förmånligt pris och samtidigt stöda 1,6 & 2,6 miljonerklubben!

10% av försäljningen går oavkortat till Insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa när du beställer din egen Coala Heart Monitor genom 1,6 miljonerklubben.

Coala Hjärtmonitor 

Coala Hjärtmonitor är en svensk, medicinsk trygghetstjänst som kan hitta tidiga tecken på hjärtsjukdomar. Med Coala och din smartphone kan du enkelt ta reda på hur ditt hjärta mår, när och var du vill. Du gör mätningen själv med stöd av din smartphone, det tar bara 60 sekunder, och svaret på analysen visas tydligt direkt på skärmen inom några sekunder. Du slipper påklistrade elektroder, sladdar och otympliga apparater. Alla dina EKG-mätningar sparas digitalt och kan enkelt delas t ex med din läkare.

Coala är mångfaldigt prisbelönt och bygger på mer än 10 års svensk forskning och utveckling. Coala består av digital teknologi som registrerar och digitaliserar ditt hjärtljud, samt sensorer för att läsa av hjärtats elektriska impulser med EKG.

Exklusivt erbjudande

Vi ger dig en exklusiv möjlighet att köpa Coala Hjärtmonitor till ett mycket förmånligt pris samtidigt som du stödjer forskningen på kvinnors hjärtan.

Välj mellan följande två alternativ: 

  • 1895 kr för Coala Basic (500 kr rabatt)
  • 3495 kr för Coala Premium (500 kr rabatt)

För att ta del av erbjudandet använd rabattkod KVINNA i Coalas webbshop.

*Gäller vid köp av en Coala Hjärtmonitor + 12 mån. abonnemang, betala direkt.

 

 

Erbjudande på Dramaten – 15 % (315 kr) rabatt på Fedra/ Hippolytos

 

Ingela Olsson spelar Fedra och Rasmus Luthander hennes styvson i Fedra/Hippolytos, en berättelse om den äldre kvinnans förbjudna lust och sexualitet. Uppsättningen ges i Scenkonstmuseets vackra miljö, precis bredvid Dramaten.

Fedra / Hippolytos  är en tidlös berättelse om maktstrukturer kopplade till kön, sexualitet och ålder, där den äldre kvinnans lust till en yngre man är det stora tabut. Myten om Fedra har berättats på många sätt under olika tider. En gemensam nämnare kan dock skönjas: Fedra och hennes förbjudna begär är orsaken till det lidande som ska följa.

Regisserar gör Tatu Hämäläinen som på Dramaten tidigare regisserat Ett år av magiskt tänkande  av Joan Didion, en Galeasen-produktion som sen flyttade in på Dramaten samt Sara Stridsbergs pjäs om Drottning Kristina: Dissekering av ett snöfall.

Scenografin är skapad av den internationellt uppmärksammade konstnären Anastasia Ax. Nyskriven musik av Maria W Horn.

Bearbetning: Tora von Platen

Regi: Tatu Hämäläinen

I rollerna: Ingela Olsson, Iwar Wiklander, Maia Hansson Bergqvist, Mia Benson, Omid Khansari, Rasmus Luthander

För att läsa mer om pjäsen och för att ta del av erbjudandet, gå till https://www.dramaten.se/repertoar/fedra och välj datum och antal biljetter. Om du inte redan har en Dramaten-profil kommer du att ombes att skapa en. I slutet av bokningsprocessen fyller du i koden ”fedra” i rutan ”kampanjkod” varpå rabatten dras av från priset.

Fakta:

Plats: Stora Salen, Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2

Datum: 29 sept-12 nov

Erbjudande: 15 % rabatt - 315 kr (Ord.pris 370 kr). Erbjudandet gäller i mån av plats fram till 31 augusti.

 

Publiksuccén ”Lola” kommer tillbaka i höst

Just nu har du möjlighet att få 50% rabatt på föreställningen Lola- en musikalisk monolog med Tommy Körberg. Rabatten gäller föreställningarna i Stockholm mellan datumen 12/9-15/9.

 

Publiksuccén ”Lola” kommer tillbaka i höst med nypremiär den 12 september på Rival i Stockholm.

Se Tommy Körberg axla rollen som Lola – en åldrad & bedagad varietéartist som skildrar en rörande berättelse om längtan, utanförskap, och en människas livshistoria. I pjäsen genomför Lola sin absolut sista föreställning, efter att på ålderns höst fått sparken av sin manager - och där går startskottet för en varmt humoristisk resa genom liv, karriär och krossade drömmar. Det är en musikalisk monolog där skådespeleri varvas med musik & omarbetade sångtexter till klassiska verk, signerade bland annat Björn Ulvaeus och Tomas Andersson Wij. 

Se Tommy Körberg som ”Lola” uppträda på Lotta på Liseberg, klicka här

Läs recension om föreställningen, klicka här

BOKA BILJETTERNA, KLICKA HÄR

Vaccinationserbjudanden

Rabatt på TBE samt vaccination mot lunginflammation

Vaccinationserbjudanden

Rabatt på TBE VACCINATION

Du som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får 10% rabatt när du vaccinerar dig mot TBE och/eller lungiflammation.

Pris: Vi erbjuder 10 % rabatt per dos 
Boka: Ange att du är medlem i 1,6 eller 2,6 miljonerklubben.

Välkommen för vaccinering hos utvalda vaccinatörer, du hittar en lista genom länk här nedan. Här hittar du en lista på de vaccinatörer som erbjuder rabatt.

 

  

Skepp & Hoj med Birka Cruises!

Tag med väninnorna på en minisemester!

Genom vårt nya samarbete med Birka Cruises kan vi erbjuda dig som medlem förmånliga kryssningspaket där 10% går direkt till 1,6 miljonersklubbens arbete med att förbättra kvinnors hälsa. Ta med väninnorna på en trevlig minisemester genom Stockholms skärgård, eller kryssa lite längre i sommar med strandhugg på utvalda resmål runt Östersjön. Förutom att du får trevliga kryssningar till specialpriser bidrar du också till vårt arbete.

Medlemserbjudande: Skärgårdskryssning

Unna dig ett skönt avbrott i vardagen. Skräddarsytt kryssningspaket med 21-22 timmars kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Avresa söndagar-torsdagar.

  • Kryssning och boende med del i 2-bäddshytt Seaview Standard eller Cabin Design Twin
  • Ett glas mousserande vin som välkomstdrink  
  • Trerätters kryssningsmeny
  • Frukostbuffé
  • Woman in red-nål ingår

Bonuserbjudande:

Som medlem i 1,6 eller 2,6 miljonerklubben erhåller du 20% rabett när du förbokar Spa- behandling under kvällstid.

Paketpris per person; 770:- när du bor i Seaveiw Standard resp. 795:- i Cabin Design Twin.

Boka med kod: SAMMILJON

Philips eltandborstar

 

Ett härligt leende är svårslaget! Philips eltandborstar är ledande på marknaden och som medlem erhåller du 30% rabatt på hela sortimentet. Bland annat succétandborsten: Diamond Clean. Fri frakt för köp över 850 kr.

Kampanjkod:  healthywomen

Köp på: https://www.philips.se/shop/

    

 

Väkommen till Klassisk balett 40+

med Lisbeth Zachrisson på DansCompagniet

                   
Lisbeth Zachrisson har arbetat som professionell dansare på de flesta av Stockholms scener samt gjort mycket TV och film. Nu undervisar hon sedan många år i barndans, klassisk balett och jazz.
Klassisk balett för vuxna ligger mig varmt om hjärtat kanske för att jag är minst sagt vuxen själv. Jag är övertygad om att det är just den träningen som hållit mig frisk, stark, sund och glad. För 15 år sedan dömde en läkare ut mig för artros i knäna men jag fortsatte min träning och knäna håller än idag. Stångträningen är otroligt bra för rygg, fötter, knän, hållning och balans. Sen tillkommer ju det konstnärliga och glädjen i att få uttrycka sig till underbar musik. Hoppas vi ses på DansCompagniet till hösten.

Var
: Fridhemsgatan 28, Stockholm
Tid: Måndagar 10.00-11.30 start 2/9 öppen nivå
Pris: 2.830:-/12 ggr. 5 % rabatt för medlemmar i 1.6 miljonerklubben
Kontakta oss gärna på info@danscompagnet.se eller 08-652 87 00.

Erbjudande i samband med Hjärtgolfen 2019

20% rabatt hos Daily Sports

Matkassen med de goda såserna

Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. För precis som på restaurang så förbereder Matkomforts kockar alla tidskrävande moment som såser, grytbaser och fonder, lagade från grunden efter konstens alla regler. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket. Och ännu godare middagar.

”Mitt mål är att alla ska kunna äta nyttig, god och vällagad mat.” Henrik Isaksson

Lagat från grunden

Bra mat tar tid. Rätter ska komponeras, inköp ska göras, kassar ska bäras och så gäller det att hitta riktigt bra råvaror. Allt det här och lite till gör Matkomfort åt dig.

När allt förarbete är gjort tar kockarna vid. Fonder, grytbaser, aioli, majonnäs och andra såser och smaksättare tillagas från grunden i vårt eget kök. När det sedan är avsmakad och klart packar vi och skickar matkassen hem till din dörr. Det enda du behöver ha hemma för att färdigställa middagarna är salt, peppar och något att steka i. 

Vad önskas nästa vecka?

 

Vår populäraste matkasse är Premium. Noggrant komponerade rätter med exklusiva, svenska huvudråvaror, färska grönsaker som varieras efter säsong och våra hemlagade såser och smaksättare. Sthlmslådan har även den svenska huvudråvaror med lite större fokus på ekologiska grönsaker. I den serveras fågel, fisk och en veggishrätt. De båda går att beställa för 1-6 personer. Nytt för i höst är Vego Premium, tre vegetariska middagar med samma goda såser och menyer byggda med mejeriprodukter och ägg. Beställs för 2, 4 eller 6 personer. 

För de större familjerna har vi vår snabba matkasse Vrooom och Familjefavoriter, de beställs för 4 eller 8 personer.

Du byter fritt och bokar på och av som det passar dig och din vardag. Vi har inga uppsägningstider och det enda du behöver tänka på är att ha 7 dagars framförhållning. Uppge kampanjkod: livskvalitet och få 25 % rabatt på dina 4 första veckor!

Varmt välkommen att prova Matkomfort du också!

Länk till www.matkomfort.se/campaign/livskvalitet

 

Studio Levels ger dig rabatt på träningskort

Nu får du 20% rabatt på våra träningskort!

 

Studio Levels är en exklusiv personlig studio som erbjuder en rad

noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg

med att du hittar en träningsform som passar dig. Vi vägleder dig till

att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat.

 

Du får nu 20% rabatt på ordinarie pris nedan:

Klippkort  10 gånger   1995  :-

Terminskort 5 månader  4200  :-

Årskort     12 månader 6995  :-

 

Alla klasser på schemat ingår.

 

NYHET:

Tisdagar  17:30

MEDITATION OCH MINDFULNESS:

Mindfulness – medveten närvaro, att vara här och nu. Att se

verkligheten och uppleva livet för vad det är ögonblick för ögonblick.

När vi är här och nu i kropp, hjärta, tanke och känsla så skapas en

inre balans, glädje och ökad självkännedom och det i sin tur öppnar

upp för ett inre lugn, ett klimat av tillåtelse och möjlighet till

acceptans. Först då kan vi nå klarhet och förståelse för tankar och

reaktionsmönster i livet som fastnat i invanda mönster. Istället för

att agera utifrån vår ”autopilot” kan vi genom mindfulness lära oss

att göra sunda och medvetna val och på så sätt få en bättre balans i

våra liv. Relationen till oss själva och vår omvärld fördjupas och

blir mer kärleksfull. Med tålamod och öppenhet är medveten närvaro

något vi alla kan öva upp.

 

MEDIYOGA WORKSHOP MED ULF WALLGREN:

I över 40 år levde Ulf Wallgren ett hektiskt liv som nyhetsjournalist

inom press, radio och teve. För drygt två år sen lämnade han jobbet

som journalist och utbildade sig till lärare i MediYoga för att hitta

balans i tillvaron.

I den här workshopen på Studio Levels berättar Ulf om MediYogans

läkande effekt och leder ett mjukt yogapass och som på djupet

aktiverar kroppens lugn och rosystem.

Det är enkla övningar som alla kan göra, som gör dig glad och

närvarande och som ökar din medvetenhet om vad som är viktigt i livet.

Alla kan delta, nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare. Yogan kan

göras på yogamatta eller på stol.

Workshopen avslutas med en stunds fika/mingel.

Datum:Söndagen den 8/9 2019.

Tid:  14–16.30

Pris: Kostnadsfritt vid köp av träningskort annars 550 kr.

 

Studio Levels

Kungsholmsgatan 17

112 27 Stockholm

08 400 200 06

www.studiolevels.se

Scandic

Minisemester och bo på hotell.

Ta en minisemester och bo på hotell. Scandic har mer än 221 hotell i sju länder - och har alltid bra boende.

Förutom bekväma hotellrum och kravmärkt frukostbuffé, har du också tillgång till våra gym och kan surfa fritt.

Alla barn under 13 år bor för 0:- på Scandic, och självklart ingår vår goda frukostbuffé även för dem.

Vi kan i och med vårt avtal med Scandic erbjuda våra medlemmar förmånliga priser på logi i hela Sverige.

 

För att kunna boka logi med avtalsrabatt:

  • Boka via vår hemsida www.scandichotels.se genom att skriva in koden D559868778 (bokningskod).
  • Ring vår rumsbokning på 08-517 517 00 och uppge bokningskoden

BungyPump Number One

En unik träningsstav med inbyggt motstånd

Passar till vardagsmotionärer, för viktminskning, mot ”gäddhäng”, till äldre personer, nybörjare, för rehabilitering, m.m.

Upp till 77% högre kaloriförbränning jämfört med vanlig promenad, 90% av kroppens muskler aktiveras med BungyPump stavgång, mjukt och skonsamt för leder och armbågar, lovordas av medicinsk expertis, tränar styrka och kondition på en och samma gång.

Stavarna kostar 899 kr inkl. frakt.

Maila info@bungypump.se för beställning, ange rabattkod: MILJONER

Produkt info (PDF) 

Nextory gratis i 30 dagar

Ljudböcker och e-böcker

I samarbete med Nextory bjuder vi dig på höstens bästa läsning!
Just nu får du en exklusiv rabattkod som ger dig 30 dagars kostnadsfritt abonnemang. Genom Nextory får du tillgång till marknadens största utbud av e-böcker och tusentals ljudböcker och kan läsa och lyssna obegränsat. Ladda ner och läs dina favoritböcker direkt i din smartphone eller surfplatta, via Nextorys app för iOS och Android. Hos Nextory hittar du alla sorters böcker.   

Gör så här:
1. Klicka här och ange koden miljonklubben

2. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.

3. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta. 

Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta Nextorys kundservice på telefonnummer: 08-411 14 15 eller mejla till kundservice@nextory.se 

Erbjudandet gäller endast nya Nextorykunder

Beauty & Spa Centre i Stockholm

Hud-och spabehandlingar

Beauty & Spa Centre är praktiksalong till Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa.
Här kan du få i alla typer av behandling inom hudvård och spa till generösa priser.
Alla våra behandlingar utförs av elever under uppsikt av erfarna handledare.

Plats: Lästmakargatan 10 (våning 3 och 5), Stockholm
Pris: Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben har du 25 % på alla behandlingar mån-tors mellan kl 9-14 (detta gäller ej i kombination med erbjudanden).
Mer info: Se Yrkeshögskolan för Hudvård & Spas hemsida

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

STAN SJUDER AV LIV: Jag njuter av stadslivet under sensommaren när de flesta är tillbaka i staden efter semestrarna och det sjuder av liv igen. Nu är det kulturfestivaler, konserter och fullt med aktiviteter i hela... Läs mer »

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
ArthrexHemfridMylanArcameaBioGaiaBirkaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBig TravelMatkomfort