Lunch och mingel med oss på Helsingborg Open 6 september

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Med Helsingborg Open börjar ett helt nytt kapitel inom svensk golf.  Vi hoppas du vill vara med och heja på världseliten, luncha, mingla och njuta av underhållningen. Dagens värdinna är Alexandra Charles. 

Den 6 september från klockan 13 är du välkommen till vårt tält på Vasatorp GK. Vi serverar lätt lunch och kaffe mellan kl 13 -15 och bjuder också på underhållning, inspirationstal, kul mingel, fest.

 

Program

13.00 Alexandra Charles hälsar välkommen
13.30 Sandra Marielle uppträder med vackra sånger 
14.00 Christina Nilsson-Chakra Balance Dance
14:15 Henrick Solera sjönsång
14:30 Alexandra Charles avslutar programmet
14.30 Mingel  

 


Helsingborg Open är Sveriges nya tävling på Ladies European Tour. Under en vecka i början av september spelar världseliten i damgolf på Vasatorps golfbana i Helsingborg. Helsingborg Open är ett nytt kapitel i svensk golfhistoria där våra svenska stjärnor kan visa upp sig på hemmaplan, och publiken njuta av bra golf.

Läs mer om tävlingen härFritt inträde för alla medlemmar
1,6 och 2,6miljonerklubbens medlemmar får mot uppvisande av medlemskort gratis inträde till tävlingarna under alla dagar. Som medlem betalar du 150 kr för lunchen. Icke-medlemmar betalar ordinarie pris, 200 kr för lunchen, samt ordinarie inträde till tävlingarna.

Våra golf-hjältinnor i finalen
Kom och heja fram våra egna golf-hjältinnor! Vinnarlaget från varje deltävling i 1,6 miljonerklubbens turnerande golftävling Go Red Golf har blivit inbjudna att spela en Pro Am tävling i samband med Helsingborg Open. Den tävlingen äger rum onsdagen den 4 september. Grattis och lycka till önskar vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben!

 

Klicka här för att anmäla dig till lunchen. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Är du medlem i Marknadsföreningen? Klicka här för att anmäla dig

När:6 september kl 13- 15
Plats:Vasatorp GK, Helsingborg
Pris:150,00 kr för medlem / 200,00 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande. OBS! Begränsat antal platser.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520