Hälsodagen i Stockholm

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

OBS! Ändrad plats!

Stockholm stad har sent informerat oss om aktiviteter som stänger av delar av Djurgården, så vi byter plats för Hälsodagen. Hälsodagen kommer nu att vara i lummiga, gröna och härliga

Stora Skuggan vid Frescati/Universitetet.

 

Den 13 sep är det full fart ute i Stora Skuggan, på vår årliga Hälsodag! 

Nytt: Familjeyoga! Hjälp oss sätta rekord! För alla, inga förkunskaper krävs. Tillsammans med dig vill vi genomföra Sveriges största familjeyogapass! Annette Lefterow leder ett yogapass som riktar sig till både stora och små.

 

Det blir massor av olika aktiviteter, underhållning, experttält med läkare och sjuksköterskor från Karolinska Institutet och utställare av olika slag.

Dansa med Tobias Karlsson, känd från Let’s dance, gympa med Susan Lanefelt och prova familjeyoga med Annette Lefterow. Missa inte Hälsodagen, för alla åldrar! 

Nytt för i år är att det är fri entré och det finns aktiviteter för alla, stora som små. Barnen kan t.ex. hoppa hoppborg eller få en ansiktsmålning och föräldrarna provar någon av våra olika träningsformer. 


Dansa med Tobias Karlsson från Let’s dance
Gympa med Madelein Månsson
Annika Jankell är konferenciär med side kick Alexandra Charles 
Annette Lefterow leder Sveriges största familjeyogapass

Stand up med Zinat Pirzadeh
Intervju med Katarina Hultling, ambassadör för CancerRehabFonden
Sjung med Vocalettes

och mycket mer…

Gå promenaden och bidra till att hjälpa människor på flykt. Med anledning av den akuta flyktingkatastrofen som pågar, har vi i år valt att ge överskottet till UNHCR. Kostnaden är 100 kronor och du betalar genom att köpa en nummerlapp. Utlottning av fina priser på startnumret! De första 100 som köper sin nummerlapp får dessutom varsin välfylld goodie bag!

Servering av kaffe/te, smörgåsar, bullar och annat gott finns att köpa på området. Du är också välkommen att ta med picknick-korgen! 

Sveriges största familjeyogapass

Tillsammans med dig vill vi genomföra Sveriges största familjeyogapass! Annette Lefterow leder ett yogapass som riktar sig till både stora och små. De 100 första barnen som kommer får dessutom hennes dvd Junioryoga. 

De som inte har möjlighet att vara med på Hälsodagen i Stockholm kan delta via vår livesändning! Ni hittar oss på Periscope under namnet @ettkommasex. Sändningen börjar kl. 12. Även ni som deltar på distans har möjlighet att få filmen Junioryoga. Lägg då upp en bild på Instagram med hashtagen #sverigesstorstafamiljeyogapass så får ni en gratis nedladdning.

När:Söndagen den 13 september kl 11:00 - 15:00
Plats:OBS! Ny plats: Stora Skuggan, Frescati, Stockholm
Pris:Fri entré!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520