Hälsodagen på vackra Kullaleden

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Kullabygden var en av de platser i Sverige som tidigt anammade friluftslivet. Nu har vandringarna blivit populärare än någonsin och Kullaleden är kvalificerad som den tredje bästa vandringsleden i Europa. Den bjuder på litet av allt. Sandstränder, klappersten, ängar, vackra skogar, naturreservat, små mysiga fiskebyar och fantastiska vyer.

 

Den 13 sept. ses vi vid Farhultsbaden för att tillsammans gå en bit av Kullaleden. Tag med hela familjen och alla vännerna!

 

Dessutom bjuder vi på fika, frukt och överraskningar från Hälsokraft! Och det finns fina vinster i vårt lotteri för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. 

Vår inspiratör Josefin "Smulan" Liljegren från Gofitness värmer upp och ger oss glädje, gemenskap, gränslöshet!

 

Välkomna!

 

I samarbete med 

När:Söndagen den 13 september kl 11:00-14:00
Plats:Samling vid Solviks café
Pris:50 kronor. Betalas på plats, ingen föranmälan krävs

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

GÖR DIN RÖST HÖRD: Vi kvinnor i alla åldrar måste göra våra röster hörda och uttrycka våra åsikter.  Vad du röstar på kan naturligtvis variera, men det är viktigt att du deltar i Europavalet och inte är passiv nu när... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika