Den stora wellnessresan 21-23/9

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Följ med på spa & yoga längs vita stränder i Estlands medeltidsstad Pärnu!

Vi inbjuder till en blandning av välbefinnande och energi-boost i den lättsamma och mysiga semesterorten Pärnu. Kurortens första badhus slog upp sina portar redan vid 1800-talets mitt och den långgrunda rivieran har alltjämt varit en välbesökt pärla för wellness och rekreation. Strandpromenaden kantas av grönska och parkbänkar; en idealisk sträcka för promenader, cykling och rullskridskoåkning när sommaren övergår i klara höstdagar.  

 Checka in på förstaklasshotellet Estonia Resort Hotel & Spa och sjunk genast ned i ett par tofflor och en morgonrock. Varje morgon serveras en frukostbuffé och i resan ingår även ett dagligt yogapass. Våra gäster får även välja en valfri wellness-behandling per dag ur den generösa spamenyn. Hotellet har förutom ett stort poolområde inte mindre än nio olika saunas, en utomhusterrass med jacuzzis och en saltvattenspool.  Naturligtvis finns möjlighet att besöka poolbaren eller njuta en stund av avkoppling i hotellets vackra miljöer.

  

Frågor angående denna resan
Om du har frågor om resan så är du välkomna att kontakta oss. Vi finns på grupp.konferens@bigtravel.se eller telefon 040-625 08 01 (vardagar kl. 09:00 - 16:00).
Fullständig information och program, klicka här!

Pris fr. 5.995 kr/person
(räntefritt 545 kr /månad*)

Allt detta ingår:

 • Flyg med SAS Arlanda - Tallinn t/r
 • 1 incheckat bagage á 23kg + handbagage
 • Dagens erkända flygskatter
 • Samlad busstransfer för gruppen från Tallinn flygplats t/r
 • 3 nätter del i dubbelrum standard
 • Frukostbuffé
 • 3-rätters middag varje kväll i hotellets restaurang NOOT
 • Fri tillgång till Spa & Sauna
 • Morgonrock och tofflor på rummet vid ankomst
 • Yogaklass 45 minuter per dag
 • Valfri wellnessbehandling per dag (se separat wellnessmeny)
 • Lokala skatter och avgifter

Flygtider - SAS

21 sep Stockholm, Arlanda - Tallinn
08.15 - 10.15 SK748          
24 sep Tallinn - Stockholm, Arlanda
11.40 - 11.40 SK1745


Tiderna ovan är lokal tid. Tidsskillnad mellan Sverige och Estland är + 1h.

Priset gäller vid ett minimum av 20 deltagare. Vi reserverar oss för pris-, valuta- och tidtabellsförändringar utanför vår kontroll. Prisjustering beroende på valutaförändringar kan göras fram till en vecka före avresa.

När:Avresa: 21 september 2017 Hemkomst: 24 september 2017

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika