Seminarium i Helsingborg

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en försommarkväll på Grand 15 maj i Helsingborg!

 

Programmet börjar 18:00

Med Visioner för Passion & Livskvalité 
Vi vet att sjukskrivningarna ökar! Vi vet också att vi ska röra på oss, stressa ner på fritiden, äta rätt osv. Hur lyckas man få denna ekvationen att gå ihop med både glada och nöjda gäster-  och friska glada medarbetare?  Vad kan vi lära oss av ett framgångsrikt koncept:

Vårt sätt att vara och representera våra Hotel präglas av vår Vision - att öka livskvalitén för våra gäster och medarbetare. Clarion Hotel ska inte bara vara gästens förstahandsval, vi ska även vara den mest attraktiva arbetsgivaren

Möt LindaHammarstrand, Director of Passion, för Clarion 
Hotels. Hennes uppdrag är att skapa, driva och utveckla företagskultur.

 

Det är tid att stressa ner! Låt naturen bli grön medicin
Att fågelsång, porlande vatten, en viskande skog och en obruten horisont kan ge sinnesro, det vet vi, det känner vi. Nu visar även forskningen ett allt tydligare samband mellan hälsa och natur. Vi behöver vistas i gröna rum för återhämtning, läkning och inspiration.

Eva Robild är sedan 2011 redaktör för programmet Trädgårdstider på SVT. Hon har skrivit ett 20-tal böcker , framförallt om trädgård, men även om stresshantering.

 

Modevisning med Stenströms
Mode för damer & herrar, för fritid och fest!

 

 

Vi informerar om sommarens Hjärtgolf med 1,6 Golfförbundets Vision50/50, vad betyder det?
HJÄRTGOLFEN 2017 ÄR EN golftävling där det både spelas för den egna hälsan och för andras och Svenska Golfförbundet siktar mot ett jämställt Golfsverige!

 

Klicka här för att anmäla dig!

Varmt Välkommen

 

När:Måndagen den 15 maj kl 17:15 -
Plats:Grand Clarion Helsingborg, Stortorget 8-12, Helsingborg
Pris:275 kr för medlem / 325 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande. I priset ingår vårbuffé med ett glas rosé el annan dryck, kaffe med kaka

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika