Hälsodagen i Stockholm

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

När:Söndagen den 10 september kl 11:00 - 16:00
Plats:Djurgården mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Muséet
Pris:Gratis entré

Familjeyoga och Susan Lanefelt på Hälsodagen!

Välkommen till Hälsodagen – en interaktiv och rolig dag ute i naturen!

ALLA SOM FÖRBOKAR SIG ÄR MED UTLOTTNING AV FINA PRISER

(Bokningslänken är nu stängd, men alla är självklart välkomna!)

Vi bjuder på ett spännande och fartfyllt scenprogram med underhållning och prova-på pass. Dagen inleds med en gemensam promenad och sen bjuder vi på massa skoj under hela dagen! Gladys del Pilar uppträder, gympadrottningen Susan Lanefelt sätter igång våra muskler med rolig träning och givetvis satsar vi åter igen på att slå rekord med vår familjeyoga. Annika Jankell är konferencier. 

Hälsodagen fokuserar på att vi ska röra på oss mer! Förra årets Familjeyoga slog rekord och det vill vi fortsätta med så vi hoppas på så många deltagare som möjligt! Stora som små kan delta - inga förkunskaper krävs!

Träffa våra medicinska experter och fråga om din hälsa, passa på att lära dig hjärt- och lugnräddning och prova på behandlingar i vårt pop-up spa tillsammans med Loka Brunn.

För barnen finns bland annat ansiktsmålning, magi- och akrobatikskola med Cirkus Scott, roliga aktiviteter med Aktiv Skärgård och chans att träffa våra lurviga vänner från Skansenakvariet. Det bjuds även på popcorn hela dagen!

Träffa intressanta utställare som bjuder på prova-på aktiviteter, erbjudanden och mycket mer: Lyhörd, Novartis, Life, Svensk Livräddning, Big Travel, Rusty Rascals, Dermoshop, Pfizer, Cirkus Scott, Lifestats, Stockholm Stad, Smarteyes, Makeup Store, Loka Brunn. 

Håll utkik på hemsidan och din mail för mer information om Hälsodagen Stockholm.

Om ni inte har upptäckt oss på sociala medier så passa på nu! Där får ni ta del av det senaste och bakom kulisserna av våra evenemang.

   

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Mars står för dörren och vi fokuserar på kvinnohjärtat: Äntligen, nu blir det ljusare och mars står för dörren! Då väntar Woman in Red, vår härliga och ack så viktiga kampanj med kvinnohjärtat i fokus. 16 städer har Woman in Red program, vilket är v... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Maqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika