Hälsodagen i Stockholm

När:Söndagen den 10 september kl 11:00 - 16:00
Plats:Djurgården mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Muséet
Pris:Gratis entré

Välkommen till Hälsodagen – en interaktiv och rolig dag ute i naturen!

ALLA SOM FÖRBOKAR SIG ÄR MED UTLOTTNING AV FINA PRISER

Vi bjuder på ett spännande och fartfyllt scenprogram med underhållning och prova-på pass. Dagen inleds med en gemensam promenad och sen bjuder vi på massa skoj under hela dagen!

Hälsodagen fokuserar på att vi ska röra på oss mer! Förra årets Familjeyoga slog rekord och det vill vi fortsätta med så vi hoppas på så många deltagare som möjligt! Stora som små kan delta - inga förkunskaper krävs!

Träffa våra hälsoutställare och bli inspirerad, fråga våra medicinska experter om din hälsa, passa på att lära dig hjärt- och lugnräddning och prova på behandlingar i vårt pop-up spa tillsammans med Loka Brunn.

För barnen finns bland annat ansiktsmålning, magi- och akrobatikskola med Cirkus Scott, roliga aktiviteter med Aktiv Skärgård och chans att träffa våra lurviga vänner från Skansenakvariet. Det bjuds även på popcorn hela dagen!

Håll utkik på hemsidan och din mail för mer information om Hälsodagen Stockholm.

Om ni inte har upptäckt oss på sociala medier så passa på nu! Där får ni ta del av det senaste och bakom kulisserna av våra evenemang.

Jag vill anmäla mig till hälsodagen!

 

   

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken vecka!!: Dessa dagar i Visby, när så många möts pratar och tar upp ämnen från alla olika vinklar, är alltid oerhört givande och intressanta. Alla möten vi får vara med om, och miljöer, debatter och paneler ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
www.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensAstellasDocrates CancersjukhusOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com