Kul&Tur på Cykelhjul

När:Söndagen den 28 maj kl 11:00
Plats:Mötesplats: Stockholms Stadion, hörnet av Valhallavägen och Lidingövägen
Pris:Gratis

Söndag den 28 maj på Mors dag går färden till gamla Filmstaden i Solna.

 

Äntligen säsong igen för nya hälsosamma cykelturer till kulturmål i
Stockholm med omnejd.

Vi besöker det som var Sveriges eget Hollywood under stora delar av 1900-talet. Här spelades över 400 filmer in mellan 1920 – 1973 och stjärnor som Greta Garbo, Ingrid Bergman och Nils Poppe fick sina genombrott här, och regissörer som Ingmar Bergman och Hasse Ekman arbetade under många år på denna plats.

Vi cyklar längs vackra vägar i Lill-Jansskogen och vidare genom delar av Hagaparken för att sedan svänga av och cykla sista biten in i Solna till Filmstaden vid Råsundavägen. Just denna söndag firar Filmstaden dessutom sin årliga allsång på Mors dag mellan kl 15.00-16.00 med melodier från förr!

En öppen guidad visning äger rum kl 14.00 – 14.30 för den intresserade. Den kostar vanligtvis 50 SEK och biljett köps i Portvaktsstugans våffelkafé. Gratis för alla mammor just denna 28 maj står det på deras hemsida.

OBS! Ta med egen cykel. Lätt och lagom cykling på cirka 12 kilometer en väg. 

 

Klicka här för att anmäla dig

 

Varmt välkomna!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

En fin dag i kulturen- och hälsans tecken!: Det är något med den här fantastiska vårsolen som gör dagarna extra härliga! Ljuset, människor ler mot varandra, håller upp dörren lite extra och det finns ett positivt skimmer som jag tycker är vä... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen
www.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensAstellasNordic ChoiceDocrates CancersjukhusOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com