Svenskar i Världens Sommarprogram 2017

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

När:22-23 augusti 2017
Plats:Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm & Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Pris:Se Billetto.se

"Varmt välkommen till Svenskar i Världens Sommarprogram 2017!

Svenskar i Världen är en ideell och oberoende lobbyorganisation som sedan 1938 arbetat för svenskars rättigheter utomlands genom att bevaka, informera och påverka. Utlandssvenskarnas Parlament är en etablerad demokratisk plattform som syftar till att besluta om resolutioner och belysa utlandssvenskarnas viktiga roll i samhället. Var med och påverka i frågor som rör dig. Några av våra hjärtefrågor avser förenkling av passförnyelse i utlandet, möjligheten att e-rösta, rättvisare socialförsäkringar för utlandssvenskar och mycket mer. Efter Utlandssvenskarnas Parlament inbjuds alla deltagare till mottagning på Utrikesdepartementet där Margot Wallstöm är värdinna. 

Den 23 augusti delas det prestigefulla priset Årets Svensk i Världen 2017 ut på Svenskar i Världens årliga årsmöteslunch på Grand Hôtel. I år är Pia Sundhage mottagare av priset och kommer att närvara på lunchen.

Säkra din biljett till ett av årets roligaste evenemang för utlandssvenskar. Givetvis bjuds det på god mat, gott sällskap och underhållning. 

Klicka här för att se inbjudan till båda evenemangen. 

Alla med att intresse är varmt välkomna att delta, höra till intressanta talare och mingla med toppar från den politiska sfären såväl som företagsvärlden. 

Mer information samt biljettköp här.

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Musik ska byggas utav glädje!: Av glädje bygger man musik! Ja, ni hör ju själva underbara Lill Lindfors rader som verkligen är glädje, såväl för öronen som för själen. Precis som all kultur är och för mig personligen ligger musi... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.comvikinglinevikingline