Författarsalong med Malou von Sivers & Elisabeth Wahlin

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

När:Torsdagen den 28 september kl 18:30 - 21:00
Plats:Scandic Rubinen Hotel, Kungsportsavenyen 24, Göteborg
Pris:295 kr för medlemmar, 345 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande.

Klicka här för att anmäla dig!

 

                      . 

 

18.30 Registrering, wrap, kaffe/the/vatten. Vin finns att köpa till.
19.00 Alexandra Charles och Åsa Lövgren Janson hälsar välkommen
19.10

”Nu- det är aldrig för sent”, Elisabeth Wahlin är inspiratören och författaren som brinner för att ge energi till andra och hennes senaste inspirationsbok ”NU!” är en kick för självkänslan. Fylld med berättelser om hopp, tillit, drivkraft och längtan.
Med sprudlande entusiasm och härlig energi bjuder Elisabeth på en riktig ”feelgood föreläsning” med musik, storytelling och ett unikt bildspel på bokens tema att det aldrig är för sent att göra det du drömmer om.

19.40 ”Mitt hjärtas oro”, Malou von Sivers journalist, moderator, föreläsare och känd TV-profil. Hon började sin karriär på Expressen och Aftonbladet och arbetade som nyhetsreporter där i 10 år. Hon skrev reportage om rättsfrågor, sociala frågor och arbetade som arbetsledare. Därefter var hon med och startade svenska ELLE där hon var chefredaktör i två år. 1992 startade hon Nyhetsmorgon, Sveriges första morgonprogram, tillsammans med Bengt Magnusson. Nu har hon sitt eget program Malou efter tio. Hennes Sommar i P1 blev ett av årets mest uppmärksammade. Malou von Sivers första roman har sin utgångspunkt i hennes familjehistoria och sommarprat från 2016. Hon sitter vid sin fars dödsbädd och försöker förstå hur ett sår kan ärvas från generation till generation, ett arv som har format henne som människa. 
Kärleksromanen, Mitt hjärtas oro, är första delen i en trilogi, en berättelse med personligt avstamp som sträcker sig från förra seklets början fram till idag.
20.20 Frågestund, mingel, signering och försäljning av böckerna
20.55 Avslutning- tack för ikväll

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar!: Ett nytt år är verkligen som att få ett oskrivet, nytt blad att börja diktera på! Spännande eller hur! Vad lovar vi inte oss själva... ofta tror jag att vi lovar att bli en bättre människa, börja ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika