Möt oss på Bokmässan i Göteborg 28 sep - 1 okt

Välkommen till vår monter B04:27
Bokmässan i Göteborg är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och Europas näst största i sitt slag. 

Vi finns på plats under hela mässan och du hittar oss i monter B04:27. Här kan du bland annat prata med oss om kvinnors hälsa, bli medlem, och tipsa oss om idéer på aktiviteter osv.

Den 28:e sep kl 18.30-21.00 har vi också en författarsalong på Scandic Rubinen Hotel, med författarna Elisabeth Wahlin, som berättar om sin bok ”Nu- det är aldrig för sent” och Malou von Sivers som talar om sin bok ”Mitt hjärtas oro”. En kväll med humor, handfasta verktyg, frågestund, signering och mingel, läs mer här.

Monteraktiviteter

TORSDAG 28 SEPTEMBER:

11:00  Elisabeth Wahlin, Nu - det är aldrig försent

 

FREDAG 29 SEPTEMBER:

15:00 Lili Öst, Så Klart! Hur Du & Attraktionslagen blir ett vinnande team


”Om du fortsätter tänka som du hittills tänkt, kommer 
du fortsättafå samma resultat du redan får - Är det en god nyhet?”

Om du svarar nej på den frågan – besök vår monter och möt Inspirationskonsulten, föreläsaren och coachen Lili Öst, författare till SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team


Kanske får du med dig just de insikterna du behöver för att skapa den förändring du vill se …  

 

LÖRDAG 30 SEPTEMBER:

11:00 Lili Öst
15:00 Lili Öst

 

På bokmässan har vi också program:

Program Forskartorget fredag 29/9

17.45–18.00


Träffa läkaren och lär dig mer om reumatism
Ledgångsreumatism, eller reumatoid artrit (RA) är den vanligaste reumatiska sjukdomen och idag beräknas 40 000 – 50 000 personer leva med den i Sverige. De drabbade lider av smärta, nedsatt rörelsefunktion i leder och muskler och känner ofta en kronisk trötthet vilket kan ge både försämrad livskvalitet och sänkt arbetsförmåga.
Ambitionen är att i framtiden inte bara kunna lindra symtom utan även bota reumatiska sjukdomar.
Medverkande: Petra Neregård, reumatolog, Centrum för Reumatologi i Stockholm och medicinsk rådgivare, Pfizer och Alexandra Charles, ordförande, 1.6 miljonerklubben.

 

Läs mer om mässan här: bokmassan.se

 

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hjärtgolf på Mallorca, ny kalender och en väldigt viktig kväll: Magiska Mallorca! Våra vinnande golfdamer i Hjärtgolfen, Marina Bardell och Lena Kolesar, vann ju att resa till Mallorca, Santa Ponsa GKför att delta i Prinsessan Birgittas Cup, som pågår sedan ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Scandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensAstellasOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com