Möt oss på Bokmässan i Göteborg 28 sep - 1 okt

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till vår monter B04:27
Bokmässan i Göteborg är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och Europas näst största i sitt slag. 

Vi finns på plats under hela mässan och du hittar oss i monter B04:27. Här kan du bland annat prata med oss om kvinnors hälsa, bli medlem, och tipsa oss om idéer på aktiviteter osv.

Den 28:e sep kl 18.30-21.00 har vi också en författarsalong på Scandic Rubinen Hotel, med författarna Elisabeth Wahlin, som berättar om sin bok ”Nu- det är aldrig för sent” och Malou von Sivers som talar om sin bok ”Mitt hjärtas oro”. En kväll med humor, handfasta verktyg, frågestund, signering och mingel, läs mer här.

Monteraktiviteter

TORSDAG 28 SEPTEMBER:

11:00  Elisabeth Wahlin, Nu - det är aldrig försent

”Drömmar har inget bäst före-datum!”
Författaren och inspiratören Elisabeth Wahlins nya bok är en kick för självkänslan. Den bjuder på lättlästa berättelser om hopp, tillit, drivkraft och längtan med budskapet att det aldrig är för sent att göra det du länge drömt om och längtat efter – oavsett ålder eller förutsättningar.


FREDAG 29 SEPTEMBER:

15:00 Lili Öst, Så Klart! Hur Du & Attraktionslagen blir ett vinnande team


”Om du fortsätter tänka som du hittills tänkt, kommer 
du fortsättafå samma resultat du redan får - Är det en god nyhet?”

Om du svarar nej på den frågan – besök vår monter och möt Inspirationskonsulten, föreläsaren och coachen Lili Öst, författare till SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team


Kanske får du med dig just de insikterna du behöver för att skapa den förändring du vill se …  

 

LÖRDAG 30 SEPTEMBER:

11:00 Lili Öst  Close up - inspirationsföreläsning i miniformat
15:00 Lili Öst  Close up - inspirationsföreläsning i miniformat

 

På bokmässan har vi också program:

Program Forskartorget fredag 29/9

17.45–18.00


Träffa läkaren och lär dig mer om reumatism
Ledgångsreumatism, eller reumatoid artrit (RA) är den vanligaste reumatiska sjukdomen och idag beräknas 40 000 – 50 000 personer leva med den i Sverige. De drabbade lider av smärta, nedsatt rörelsefunktion i leder och muskler och känner ofta en kronisk trötthet vilket kan ge både försämrad livskvalitet och sänkt arbetsförmåga.
Ambitionen är att i framtiden inte bara kunna lindra symtom utan även bota reumatiska sjukdomar.
Medverkande: Petra Neregård, reumatolog, Centrum för Reumatologi i Stockholm och medicinsk rådgivare, Pfizer och Alexandra Charles, ordförande, 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

 

Läs mer om mässan här: bokmassan.se

 

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilka dagar vi haft i Almedalen!: Det har varit full fart från tidig morgon till sen kväll, vi har träffat många av er kära medlemmar och givetvis gjort allt vi kan för att skapa debatt och lyfta fram viktiga frågor kring kvinnors ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika