Seminarium om reumatism, cancer och intervju med Marie Göranzon.

När:5 dec. kl. 17.30 - 21.30.
Plats:Hotell Scandic Anglais, sal 1-3, Humlegårdsgatan 23, Stockholm
Pris:345 kr. medlemmar, 395 kr. för ickemedlemmar.
Övrigt:I priset ingår förtäring. Anmälan är bindande.

 


“VRÅLSTARK OCH SKITRÄDD” 

Stockholm 5 dec. kl. 17.30 - 21.30.

Marie Göranzon är kvinnan som mött framgång, motstånd och genomlevt katastrofer. Iår ärdet 50 år sedan hon gick ut Dramatens elevskola. Hon var den första kvinnan med barn som antogs. Det barn som många trodde skulle bli ett hinder i hennes karriär blev hennes räddning. Paula Ternström, skådespelare, intervjuar Marie Göranzon om hennes liv och hennes bok ”Vrålstark och skiträdd”. 


Svetlana Bajalica Lagercrantz, överläkare vid Radiumhemmet på Karolinska berättar om ärftlig cancer och hur det hänger det ihop. 

Reumatolog Petra Neregård berättar bl. a. om vilken hjälp som finns att få för patienter med ledgångsreumatism. 

Vi får även restips från Big Travel där vi denna gång blir inspirerade av resor till Costa Rica med dess fantastiska natur och paradisstränder.  


Vi välkomnas av klubbens ordförande Alexandra Charles von Hofsten.

 

PROGRAM

17.30 - Registrering.

18.00 - Wraps, kaffe/the serveras.

18.30 - Klubben ordförande Alexandra Charles von Hofsten hälsar välkommen och berättar om klubbens verksamhet.

18.45 - Ledgångsreumatism eller reumatoid artrit – en vanlig och smärtsam sjukdom. Vilken hjälp finns att få? Reumatolog Petra Neregård, Sabbatsbergs sjukhus.                

19.15 - Cancer och genetik – hur hänger det ihop? Överläkare och docent, Svetlana Bajalica Lagercrantz, Onkologkliniken Radiumhemmet, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.

19.45 -  P A U S

20.15  - Costa Rica – fantastiska naturupplevelser och paradisstränder. Reseinspiration av marknadskoordinator Jaana Alenius, Big Travel AB.

20.35  - Marie Göranzon, skådespelerska och författare. Paula Ternström, skådespelerska, intervjuar Marie Göranzon om hennes liv och hennes bok Vrålstark och skiträdd.

21.15   Tack för ikväll!

Varmt välkomna!

 

Anmäl dig här!

Seminariet sker i samarbete med Big Travel.

 

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Fantastisk kväll på Maximteatern och så många inspirerande möten!: Det är en väldigt intensiv höst som fullkomligt överöser oss med seminarier, mässor och inspirerande och lärande kvällar. En av dessa var den vi hade på Maximteatern för Psykisk ohälsa tillsammans ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Peptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com