Seminarium i Göteborg | En kväll med föreläsningar & underhållning.

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Varmt välkomna till en intressant och inspirerande kväll om integration, modet att gå din egna väg, underbar sång och modevisning.

 

Program:

17.45  

 Registrering och mingel bland utställarna med många fina julerbjudanden.

18.35  

Åsa Lövgren Janson, 1.6miljonerklubbens ambassadör hälsar välkommen.

18.45

 

Sångerskan Ebba Knutsson och gitarristen Marcus Strandman 

bjuder på härliga låtar.

19.00  

Våga gå din egen väg! Tv-journalisten Helena Stjernström sade upp sig från jobbe

t, började skriva och startade ett bokförlag. Nu debuterar hon med första delen i en romanserie om två kvinnor mitt i livet som passivt sitter still och ser på hur livet passerar – tills de upptäcker att någon försöker lura dem. Då sparkar de varandra i baken, reser sig tar tillbaka kontrollen.  Helena talar om vikten att inte underskatta sig själv, att inte vara rädd för att göra bort sig och om att hitta modet att gå sin egen väg. 
Våga bli en styggare flicka med åren!

19:35   Musikunderhållning av Raiko och Maria- Akustisk duo som spelar och sjunger musik i alla dess former och konstellationer; allt ifrån körer, rockband, trubadurer och soloframträdandenRaiko och Maria ser sina olika bakgrunder i olika kulturer som en enorm styrka.
19:45  

Integration en känslomäsig och turbulent process.                                  
Enligt Svenska akademiens ordbok betyder integration sammanförande av skilda delar till ett helt. Men är vi människor verkligen "skilda delar"? Hur olika är vi och vad beror ens förmåga att integrera på? Det talas fortfarande i termer "vi och de", men går det någonsin att sudda bort den gränsen? Och vem bär ansvaret?" Andrea Antunovic arbetar som jurist, men även som life-coach. Hon kom till Sverige när hon var tonåring och hennes personliga integrationsprocess har varit känslomässigt väldigt turbulent. Detta har påverkat hennes yrkesbana. Idag jobbar Andrea med migration men driver också organisationen Med andra ord.

 

 

 20:15  

 Julinspirerad Modevisning med kläder från Nordgårdens Linnea och

Luna Fashion Sweden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anmäl dig här!

Varmt Välkommen

 

När:Tisdag 28 november
Plats:Wijkanders Restaurang , Vera Sandbergsallé 5B (Hållplats Landala torg)
Pris:Kostnad: 295kr medlem 345kr icke medlem.
Övrigt:I priset Ingår: Varmrökt lax med potatissallad, sallad & sås, vatten, kaffe med godsak

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

VI ÄR POSSIBILITIES: Den 10 oktober firades Världsdagen för Psykisk hälsa runtom i världen. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för p... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika