Se "De andra" på Dramaten - Teater, hälsa och social hållbarhet

När:25 jan, 2 febr, 10 febr. kl 18.00 - 21.00
Plats:Dramaten Stockholm
Pris:Pris medlem: 350 kr (ord. pris ca 470 kr).
Övrigt:En dryck ingår, tilltugg finns att köpa på plats.

De Andra på Dramaten

Kan scenkonst betraktas som hälsofrämjande och bidra till social hållbarhet?

I vinter sker ett forskningssamarbete mellan Dramaten och Karolinska Institutet, där man undersöker den här frågan. Central i samarbetet är pjäsen De andra, nyskriven av Dramatenskådespelaren Jan Waldekranz.  Pjäsen skildrar ett möte mellan två personer som förlorat det mesta. I ett vindlande samtal utforskar de varandra och sig själva. Han har haft en villa, ett eget företag, två barn. Hon har haft föräldrar, egna trummor, ett band. Nu har de ingenting och de möts på en plats där ingen vill vara. Hur hamnade de där?

I rollerna: Jan Waldekranz och Electra Hallman. Dramatiker och regissör: Jan Waldekranz.

Läs mer om pjäsen och forskningsprojektet här: http://www.dramaten.se/repertoar/de-andra/

Nu erbjuds medlemmarna i 1,6 & 2,6 miljonersklubben möjlighet att se pjäsen och träffa Jan Waldekranz och flera andra som har deltagit i arbetet med pjäsen. Självklart ingår ett glas cava eller alkoholfritt alternativ i Paulikafét innan föreställningen.

Pris medlem: 350 kr (ord. pris ca 470 kr).

Välj mellan följande två datum:  fredag 2 februari och lördag 10 februari (föreställningen torsdag 25 januari är tyvärr inställd på torsdag pga. sjukdom). Vi har reserverat en stor del av salongen för 1.6 och 2.6 miljonersklubbens medlemmar. 

Program:

18:00 Insläpp i Paulikafét. Du visar upp din biljett för barpersonalen så får du din dryck. Det kommer att finnas enklare tilltugg att köpa på plats också.

18:15 – 18:30 Introduktion till pjäsen exklusivt för 1.6 och 2.6 miljonersklubben.  Efter introduktionen blir det en liten förflyttning till Målarsalen, där De andra spelas.

19:00-20:30 De andra

Efter föreställningen finns möjlighet att sitta kvar en stund i salongen och träffa Jan Waldekranz. 

Boka datum och plats via den här länken, först till kvarn gäller.

 

Alexandras Hörna med Dramatenskådespelaren 
Jan Waldekranz och med Eva Eriksson.

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar!: Ett nytt år är verkligen som att få ett oskrivet, nytt blad att börja diktera på! Spännande eller hur! Vad lovar vi inte oss själva... ofta tror jag att vi lovar att bli en bättre människa, börja ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika