Woman in Red i Göteborg

När:Söndagen den 4 mars 16.00-21.30
Plats:Clarion Post Hotel, Centralstation Göteborg Drottningporten
Pris:395kr medlem, 450kr icke medlem
Övrigt:I priset ingår mat, dryck, kaffe mm. samt goodiebag, se nedan.

Välkommen till en kväll, anordnad av 1,6miljonerklubben där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus. 

Hjärt-och kärlsjukdomar är en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Woman in Red syftar till att sprida kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och att samla in pengar till medicinsk forskning på kvinnohjärtat. 

Kvällen bjuder på härlig underhållning, inspirerande föreläsare och vårlig modeshow. 

I priset ingår gravad lax med fransk potatissallad, nybakt bröd och goda drycker. Kaffe med rosaröda tårtor & praliner från La Praline. Mousserande vin från MRG Wines och goodiebag.

Köp biljett innan 4 februari så kan du vinna ett årskort på Hagabadet för ett värde av 16.000 kr.

Anmäl dig här! 

 

PROGRAM

Hjärtats musik. Berit Larsson, Leg. läk., Specialistläkare i Geriatrik och Internmedicin, tillika musikdirektör och diplomorganist, talar om akut kranskärlssjukdom ur ett kvinnoperspektiv. Presentationen varvas med toner ur den klassiska pianorepertoaren.

Hjärta & hjärna i symbios! Annika Nordanstig, arbetar som överläkare på neurologkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Annika forskar på vilken effekt den nationella strokekampanjen (som pågick 2011-2013) har haft på befolkningens kunskaper om stroke och om kampanjen lett till att personer som drabbats av stroke verkligen söker vård tidigare och därmed kan få effektiv akutbehandling för att minska konsekvenserna av ett strokeinsjuknande.

 

Musikunderhållning av;


Karin, Sara och Kattis arbetar på de stora show- och musikalscenerna och till årets WIR-gala tar de med sig svängiga, klassiska och dansanta toner tillsammans med Arne Murby band.

Arne Murby är en mångsidig pianist som spelar det mesta; jazz, klassiskt, pop och rock. Han är flitigt anlitad som arrangör och dirigent/kapellmästare för stora musikaler och shower. Arne har ett medryckande pianospel och med sin breda repertoar är han oerhört populär som pianoentertainer.

Åsa Lövgren Janson ambassadör i Göteborg för 1.6&2.6 miljonerklubben och kvällens konferencier tillsammans med Frida!

Frida Zetterström, konferencier. Frida är frilansjournalist och hon fördelar sin tid mellan uppdrag som konferencier, moderator, modestylist och som programledare. Hon medverkar regelbundet i tv4 Nyhetsmorgon och ”Malou efter tio” samt på Sveriges radio P4.

Pear Jarl, artist och låtskrivare som är verksam både i Europa och USA. Hon uppträdde redan som 11-åring och har därefter haft många musikaliska framgångar.

Modevisning. Härlig Vårinspirerande Modevisning med Modestugan, Nordgårdens Linnea, Luna Fashion Sweden och Eliza Design Elips Hårstudio fixar frisyr och makeup.


Berit Larsson    

 

Annika Nordanstig

  


Karin, Sara och Kattis  

 


Arne Murby 

  


Åsa Lövgren Janson 

 


 Frida Zetterström     

      

   
Pear Jarl

 

 

 

 

 

 ____________________________________________

Ta gärna med kontanter för köp av lotter, pins, böcker & armband!


Varmt välkommen!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar!: Ett nytt år är verkligen som att få ett oskrivet, nytt blad att börja diktera på! Spännande eller hur! Vad lovar vi inte oss själva... ofta tror jag att vi lovar att bli en bättre människa, börja ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika