Woman in red i Falun

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 20 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Falun. 
En kväll som bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en vanlig dödsorsak för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. 

 

Anmäl dig här..

 

Kristina Hambraeus

 

Paula Ternström

PROGRAM

17.00  Kolesterolmätning för den som så önskar. 
Sjuksköterskor som tar kolesterolprov arrangeras av Amgen.

18.00 Registrering, macka och mingel.

Åsa Högstedtkontaktkvinna i Falun hälsar Välkommen.

Kvällens konferencier Paula Ternströmskådespelare, regissör och pedagog och medlem av klubbens kärntrupp berättar om det som är aktuellt i klubbens verksamhet.

19:00 Kristina Hambraeus, forskare och överläkare kardiologkliniken Falu Lasarett. ”Livsstil: Vad är bra och vad är dåligt för ditt hjärta?”, Kristina pratar om hjärtinfarkt, risker och skyddande faktorer. 

19:30 Elin Falås, kardiolog, "När hjärtat sviktar". I samarbete med Novartis.

Modevisning.

Prova på Bollywood-dans med Paula TernströmBollywood-dans är en blandning av olika dansstilar, med rötter i klassisk indisk dans.

21.00  Tack för ikväll.

 

När:20 mars 2018, kl: 17:00 - 21.00
Plats:Kristinegården, Kristinegatan 9, Falun
Pris:225,00 kr för medlem / 275,00 kr för övriga.
Övrigt:I priset ingår matig macka, kaffe/the och frukt. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Lycka är att kunna hjälpa!: Det finns inget som gör mig så glad som när vi får höra att vi faktiskt gör skillnad. Att det hårda jobb vi lägger ner, vi på kansliet, alla våra fantastiska volontärer, våra duktiga medicinska exp... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika