Seniordagen 8 maj i Kungsträdgården, Stockholm

När:8 maj, kl 10.00 - 17.00
Plats:Kungsträdgården, Stockholm
Pris:Fri entré

SENIORFEST I KUNGSTRÄDGÅRDEN!


Kom och träffa oss mitt i Stockholm på seniordagen den 8 maj i Kungsträdgården. Vi finns representerade som utställare med information om klubben. Du har möjlighet att bli medlem och stödja forskningen om kvinnohjärtat.

Charlotta Huldt, operasångerska och ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, ger oss några ord på vägen om hur vi kan njuta av livet. Vi får även ta del av Charlottas ”operafitness”.


Seniordagen är en dag som inspirerar till en härlig vardag och en bättre framtid. Dagen bjuder på en stor utställning med många representanter  - allt från researrangörer, hjälpmedel, produkter till föreningar med mera. Under dagen pågår spännande föreläsningar och musikunderhllning.  

Fri entré. Läs mer på www.seniordagen.se

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Tänk vilken kraft musiken har!: Visst spritter det lite extra i kroppen nu när vårsolen äntligen visar sig ordentligt! Jag säger det så ofta jag kan, och kommer åt, att musik och dans verkligen är det bästa av "medicin" för såväl... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika