Salong med föreläsning om växtbaserad mat, ”plant based power”.

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till KÖK etcetera, en köksbutik med ett sortiment som är utvalt av oss två som äger och driver butiken.

Under kvällen kommer vi att få besök av tre aktörer som berättar och inspirerar oss med sina kunskaper. Vi erbjuder även 20% rabatt på hela sortimentet.

Anmäl dig här

Planet Vega

William och Fredrik från Planet Vega håller en föreläsning på ca 30 min om fördelarna med växtbaserad kosthållning. De kommer också att dela med sig av några yrkeshemligheter som gör att det blir enkelt att gå över till växtbaserad mat hemma.

Yaxell/Riedel

En kortare knivskola där Magnus berättar om det traditionsrika familjeföretaget Yaxell som har gjort knivar i fyra generationer. Kniven har sitt ursprung från det japanska svärdet. Vi får även testa att dricka champagne (alkoholfri) i ett Riedelglas och i ett mer traditionellt fluteglas. Är det någon skillnad?

Salt Gourmet

Anders Berglund berättar om sina olivoljor med smak av bla hummer och tryffel. Vi får även möjlighet att provsmaka oljorna.

Anders Berglund 

Anmäl dig här 

När:24:e maj 2018 från kl.18:30 - 20:00
Plats:KÖK etcetera, Kungstorget 5-7 (vid Saluhallen), Göteborg
Pris:295: - för medlem/345: - för icke medlem
Övrigt:I priset ingår 3 Tapasrätter, 1 glas Alkoholfri champagne fr Richard Juhlin samt en Goodiebag.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

VI ÄR POSSIBILITIES: Den 10 oktober firades Världsdagen för Psykisk hälsa runtom i världen. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för p... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika