Välkommen till Hälsodagen i Kalmar!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

 

I september är det återigen dags för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj Hälsodagen, där vi bjuder in till en interaktiv och rolig dag ute i naturen. Vi samlas på flera orter runtom i landet där du kan träffa experter och hälsoinspiratörer.  Med kampanjen Hälsodagen vill vi uppmuntra varandra till bättre hälsa, välbefinnande samt vikten av att komma ut i naturen och röra på sig.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Hälsodag för kvinnohjärtat! Vi har nöjet att få ha det på en av Kalmars vackraste platser, Slottsparken. De första 50 personer som anmäler sig är med i utlottningen av en resa via BIG TRAVEL till: London för 2 personer från Växjö med KLM samt 3 nätter på mellanklasshotell!

I inträdesavgiften ingår bla föreläsning, träningspass samt en specialkomponerad Hälsolunch och kaffe av Park Herminas duktiga kockar.

Jacqueline "Jackie" Doohan, arbetar bla inom HR och som hälsocoach, aktuell med ny bok om konsten att leva hälsosmart, håller ett inspirerande föredrag "Hälsosmart mat med inflammationshämmande kost".

Pilatespasset leds av Camilla Cullgren som är utbildad instruktör med flerårig erfarenhet av Pilates. Camilla förmedlar pilates metoden tydligt och pedagogiskt. Hon inspirerar sina pass och glädje och harmoni till kropp och själ.

Vi kommer att ha lotteriförsäljning där du kan vinna fina vinster bla: presentkort på en helkroppsmassage (värde: 650 kr) hos Anneli på WEApartment.

Samt träffa våra utställare.

Susanne, Patty, Sonja och Ingrid - hälsar er hjärtligt välkomna till en härlig och lustfylld dag i hälsans tecken!

(Ta med liggunderlag till Pilate´s)

Anmäl dig här

 

11.15             REGISTRERING/ LOTTERIFÖRSÄLJNING

12.00             Vi startar dagen med en härlig PROMENAD

                       MINGEL BLAND UTSTÄLLARE

13.00             HÄLSOLUNCH/ KAFFE

13.45             KOSTFÖRELÄSNING: JACQUELINE DOOHAN

14.30             PILATE´S MED CAMILLA CULLGREN

14:50             LOTTDRAGNING

15.00             TACK FÖR IDAG!

 

     

Jaqcueline Doohan                        Camilla Cullgren 

 

 

När:Kl 12.00 – 15.00, söndag 9 september 2018
Plats:Park Hermina, Slottsvägen, Kalmar
Pris:200:- medlem, 250:- Icke medlem
Övrigt:Hälsolunch ingår i priset. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520