Välkommen till Hälsodagen i Stockholm!

Hälsodagen är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj runtom i landet. Vi uppmuntrar alla till en bättre livsstil med fokus på hälsa, välbefinnande och vikten av att komma ut i naturen.

Årets stora Hälsodag i Stockholm är den 23 september. Det blir full fart på Gärdet när 1,6 & 2,6 miljonerklubben arrangerar årets Hälsodag. Vi slår rekord i familjeyoga tillsammans med hälsoprofilen Annette Lefterow. 

Det blir Bamselopp och Bamsegympa för de minsta. Cirkus Cirkör lär oss akrobatik. Skansen visar upp spindlar och ormar. Det blir rörelseglädje med Friskis & Svettis, Gymnastikförbundet, Bamse och Susanne Lanefelt.  

Våra medicinska experter ger hälsoråd.  Det blir musikunderhållnng.  Operasångerskan Charlotta Huldt håller i allsång och Yvonne af Ugglas håller i kör för alla. Hälsodagen inspirerar till bättre hälsa genom motion, kunskap och underhållning. Det är fri entré. 
 

Nordiska Ministerrådets rapport visar att svenska skolbarn rör sig minst i Norden. På Hälsodagen får alla möjlighet att röra på sig under roliga former. Cirkus Cirkör lär ut akrobatik. Friskis & Svettis gympar med oss efter musik. Det blir Bamselopp och Bamsegympa för de yngsta med Gymnastikförbundet.  

Yvonne af Ugglas håller i kör för alla med välkända visor. Tillsammans med Annette Lefterow ska vi slå rekord i familjeyoga. Det är nybörjaryoga för alla. Vi räknar antal personer för att slå rekord. 

Medicinska experter inom bland annat hjärta och livsstil ger personlig rådgivning. Det blir en härlig musikunderhållning från scen. Du kan även få vaccination på plats i vaccinationsbussen.Konferenciers under dagen är Annika Jankell och Alexandra Charles. Hälsodagen avslutas med en tipspromenad på Hälsans Stig. 

Bamseloppet för de yngsta (rekomenderad ålder 3-7 år) 550 m och alla vinner en goodiebag! Start och mål är inom området. Kostnad 50 kr/barn. Föranmäl dig här! Det går även att anmäla sig på plats.

Tipspromenaden är för alla och går via Hälsans Stig runt Djurgårdskanalen, ca 3 km. Kostnad 100 kr/ deltagare. Föranmäl dig här! Det går även att anmäla sig på plats.

Intäkterna går till insamlingstiftelsen Kvinnor & Hälsa

 

PROGRAM

Konferencier: Annika Jankell och Alexandra Charles von Hofsten

Datum: 23 september

Tid: kl 11-16

Plats: Djurgården – mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Museet

 

Dagen är kostnadsfri för alla besökare och bygger på att man ska komma dit, få personlig rådgivning och inspiration kring hälsa och motion. En heldag för hela familjen – ung som gammal.

 

Datum och orter för Hälsodagen runt om i landet:

 

Tack till våra samarbetspartners!

    

      

         

 

 

När:23 september, kl 11-16
Plats:Djurgården – mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Museet, Stockholm
Pris:Fri entrée

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Lycka är att kunna hjälpa!: Det finns inget som gör mig så glad som när vi får höra att vi faktiskt gör skillnad. Att det hårda jobb vi lägger ner, vi på kansliet, alla våra fantastiska volontärer, våra duktiga medicinska exp... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika