Hälsokväll i Göteborg

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till Botaniska trädgården - en kväll med hälsa, glädje och gemenskap i fokus.

 

Vi börjar eftermiddagen med att gå en promenad i Botaniska trädgårdens underbara miljö tillsammans med Carina Hallsten från Hagabadet.

Botaniska arrangerar under hösten en utställning som heter Skogens svampar. Det finns mer än 8.000 olika arter av svamp i våra svenska skogar. I utställningen presenteras de vanligaste, godaste, giftigaste, mest välluktande och roligaste svamparna. Agneta Green ger oss en guidad tur bland svamparna.

GROOVE med Jessica Cato. Jessica har efter sitt aktiva, kreativa, yrkesliv nu vid 65 års ålder utbildat sig till GROOVE instruktör. GROOVE är ett enkelt sätt att röra sig till härligt medryckande musik och uttrycka känslor vi bär. Ingen koreografi, bara enkla förslag på steg och friheten att i grupp röra sig på sitt eget kreativa, individuella sätt, där ingenting är fel. Alla kan dansa! Dansa är Hälsa!

 

Yoga med Emma Hellström Svenner

Yoga och konst har en tydlig sammankoppling då vi tillåter oss att lyssna inåt och är beroende av ”the stillness of the mind.”

För att kunna skapa måste vi vara i nuet. Med medveten närvaro. Emma undervisar i yoga, sång och dans, men frilansar även som koreograf, regissör, musikalartist, sångerska och skådespelare.

Kvällen avslutas med en god och hälsosam smörgås, Juice & kaffe/the

Anmäl dig här!

 

När:Torsdagen den 13 september kl 17:00 – 20.30
Plats:Botaniska trädgården. Carl Skottsbergs gata 22A, 413 19 Göteborg
Pris:150kr för medlemmar, 200 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande. I priset ingår kaffe, juice & smörgås. Sköna bekväma kläder/träningskläder

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520