Må-bra-café söndag 28 oktober

Välkommen till Må-bra-café!

Nu har vi alla chansen att bidra till ett mycket angeläget och roligt möte och dessutom lära oss mer om vår hälsa.

Café där kvinnor som invandrat från andra länder möter oss för att tillsammans lära mer om hälsa, friskvård och hur vi alla kan leva ett hälsosamt liv. Föreläsningar varvat med diskussioner och fika!

Vi gör detta cafémöte tillsammans med Kerstin Blomberg, samtalsledare och NBV, Nykterhetens bildningsförbund. Christer Lewander från NBV kommer att presentera sin organisation och vad de kan erbjuda.

Dessutom kommer Margareta Reihs, läkare, att berätta om vikten av att röra på sig och vad det gör med vår hälsa ur olika aspekter. 

    

  Kerstin Blomberg med tidigare deltagare.

Det kommer att finnas kaffe/te och bröd, som NBV och föreningen bjuder på.

Anmäl dig här, senast den 23 okt!

Vi vill passa på att hälsa alla nya medlemmar (bl a från Almedalsveckan) lite extra välkomna, dessa möten är också till för att vi ska lära känna varandra lite mer:)

 

VARMT VÄLKOMNA ALLA!

Eva, Karin och Kerstin

 

När:28 oktober, kl 14.00 – ca 16.00
Plats:Tjelvarkyrkans konferenslokal, Tjelvarvägen 4, Visby
Pris:Fri entré, men anmäl dig i förväg.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

VI ÄR POSSIBILITIES: Den 10 oktober firades Världsdagen för Psykisk hälsa runtom i världen. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för p... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika