Fly vintern, möt sol och värme i södra Spanien!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Följ med Karin Roosvall och få skön träning och workshops för Kropp och Själ, 22 - 29 mars 2019!

Bo vid havet på en härlig resort! Hitta lite ”feelgood” till dig själv!

Välkommen till härliga Playa Granada Club Resort på Costa Tropica, Andalusien i södra Spanien, resan bjuder på mjuk och effektiv träning ihop med gemenskap och glädje! Träffa nya (eller gamla) vänner. 

Starta morgonen med ett härligt ChiBall-pass, som är en skön och enkel sammansättning av Qigong,Yoga, Pilates och avslappning. Vi är inomhus om det är kyligt, utomhus vid bra temperatur. På sen eftermiddag är vi trädgården eller på stranden och har ett lätt och skönt Qigongpass för mjukare muskler och mukare tankar. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Våra workshops är på förmiddagarna med spännande tema för att stärka och släppa loss kropp och själ tex: Dans, rörelse, sång, musik, färgernas betydelse och inte minst Mindfulness.

Ett par utflykter gör vi också; en heldagsutflykt till fina historiska Alhambra och där hinner vi även besöka den gamla staden Granada med vinprovning på begäran. Vi promenerar, vandrar, umgås och slappnar av, besöker hotellets fina SPA och som alltid – du är med på det du har lust till!

Hotellet ligger precis intill Medelhavet med en härlig sandstrand. Tillåter vädret så har vi våra träningspass på stranden eller gräsmattan bredvid! Hotellrummen ligger utspridda i mindre byggnader i en stor välskött trädgård med pooler och du kan boka rum med havsutsikt. Här finns tt fint SPA med stor inomhuspool och massage. Det finns också olika sportaktiviteter som tennis, hyra cyklar, gym, golf m.m. En buss utanför dörren tar er till Motrils centrum (3,5km) och därifrån kan du enkelt ta dig till tex närliggande Almunecar, Nerja och Malaga.

Programarrangör och kurs-/reseledare är Karin Roosvall. Karin är en mycket omtyckt kursledare har haft mer än 45 resor med liknande innehåll. Hon har arbetat med 1.6miljonerklubben sedan år 2005. Resorna är kända för bra enkel träning för kropp och själ, bra miljöer, gemenskap, glädje och avkoppling. Karin har ett företag där hon också arbetar med friskvård, stresshantering, coaching, ChiBall, ChiYoPi, Qigong, motionsgympa, mental träning och Mindfulness. Karin följer med från Arlanda och medföljande kollega är Kerstin Hammarström, som har stor erfarenhet som samtalshandledare, coaching, Mindfulness och ledarskapsutveckling.

 

De fyra första som anmäler/bokar sig på resan får 700 rabatt!

Tid: den 22 - 29 mars 2019

Pris: 8 dagar  15.550 kr/person

Anmälan görs direkt till resebyrån BIG Travel, klicka här 

För ytterligare information om arrangemanget kontakta gärna Maria Engström på grupp.konferens@bigtravel.se på BIG Travel eller tel. 040-625 08 01, vardagar kl. 09:00 - 16:00  alt.  Karin Roosvall tel: 073-993 5727 eller mail; karin@endorfinen.se 

Anmälningsavgift 3200kr. Betalas tillbaka om resan ej blir av. Begränsat antal platser. Anmäl dig inte försent om du vill med! Minimum deltagarantal 10.

Sista anmälningsdag 17 januari 2019.

Allt detta ingår:

 • Flyg Arlanda – Malaga t&r  med SAS direktflyg

 • Transfer flygplats – hotellet t&r 

 • Ställd resegaranti, skatter mm   

 • Incheckad väska 23kg

 • Logi i delat standard dubbelrum

 • Halvpension – frukost och middag inkl. dryck 

 • Välkomstdrink

 • Träningspass fm ChiBall em Qigong

 • Workshops enl. program                                           

 • Heldagsutflykt till Alhambra och Granada

 • Vandring, spontana promenader och utflykter

 

Varmt välkomna!

När:den 22 - 29 mars 2019
Plats:Playa Granada Club Resort-Costa Tropica, Andalusien, Spanien
Pris:15 550 kr per person
Övrigt:Sista anmälningsdag 17 januari 2019.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Kära läsare: Det har varit en  innehållsrik fantastisk höst! Just nu lanserar vi vår receptsamling Minnenas Mat till förmån för Alzheimerforskning. Minnenas Mat kan beställas via vår webbshop eller köpas på... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89