Välkommen till en kväll med kultur och hälsa!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll, anordnad av 1,6miljonerklubben där vi pratar om vikten av kultur för att må bra, både fysiskt och psykiskt. 

Temat den här kvällen är Kultur och Hälsa – ett viktigt budskap för själen, hälsan och välbefinnandet. Vi kommer att beskriva och berätta om kulturens och hälsans betydelse för att få en bra livssituation. Karin Westling från Kulturrådet kommer och berättar om den rapport som utkommit om Kultur och Hälsa. Livsstilsprofessorn Maj-Lis Hellenius kommer också samt Västmanlands teaters chef Niklas Hjulström.

Anmäl dig här, sista anmälningsdag 27e nov!

 

 

 Maj-Lis Hellenius

Program

18.00 - 18.40 Karin Westling från Kulturrådet berättar om den nationella översyn de har gjort inom området kultur och hälsa under 2018. Hon beskriver hur kunskapsutbyte och samverkan inom kultur och hälsa i dag bedrivs på regional nivå och kan vidareutvecklas mellan lokala, regionala och nationella aktörer. 

18.45 - 19.15 Niklas Hjulström, teaterchef Västmanlands teater berättar om: Teatern och teaterns betydelse i kulturlivet.

19.15-20.00  Paus. En lättare måltid serveras.

20.00 -20.45 Mai-Lis Hellenius, professor och överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset: Mai-Lis  talar om ”Senaste nytt om livsstil och hälsa - en föreläsning om vardagsrörelsen, bästa maten och att sova gott om natten”. Mai-Lis Hellenius har även författat ett kapitel i 1,6 & 2,6 miljonerklubbens jubileumsbok ”Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre” och kommer att signera boken under kvällen.

Ca 21.00 Avslutning

Försäljning av böcker, kalendrar och lotter kommer ske under kvällen.

När:4 december kl 18.00 – ca 21.15
Plats:Västerås Konstmuseum, Karlsgatan 2, Västerås
Pris:Medlemmar 250 kr och icke medlemmar 275 kr
Övrigt:I priset ingår lättare måltid. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Jag vill önska er alla en riktigt glad påsk!: Vilken fantastisk Woman in Red vi har haft i mars - april på 21 olika orter runtom i landet. Jag har haft förmånen att delta på sex av våra strålande och fantastiska events, som våra underbara kont... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika