Göteborgsseminarium om balansen i kroppen och knoppen

Välkomna till en kväll som bjuder på spännande och intressanta ämnen om balansen i livet. Dietist Sofia Antonson informerar oss om olika hälsotrender och hur du får magen i balans. Hälsocoachen Martina Farinder inspirerar oss genom mindfulness. Kvällen avslutas med Linedance. Bodil Jerndal lär oss att dansa Linedance.  

Anmäl dig här!

 

             

  Sofia Antonsson      Martina Farinder       Bodil Jerndal         Åsa Lövgren Jansson

 

Balans i magen – balans i livet

Sofia Antonsson är leg dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i tv och annan media. Hon har tagit kostbehandlingen FODMAP till Sverige. Sofia inspirerar och informerar om olika hälsotrender t ex gluten och tarmbakterier samt hur du får en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.”

Mindfulness – goda effekter på hjärnan

Martina Farinder, hälsocoach och mindfulnessintruktör för barn, ungdomar och vuxna. Martina berättar vad mindfulness innebär. Hon ger oss inspiration för hur vi kan träna upp vår mindfulness. Vi får veta varför mindfulness har så goda effekter på vår hjärna. Martina ger små tips om hur vi kan vara ta tillvara på mindfulness i vardagen. Vi får göra en mindfulness övning på plats.

Linedance med Bodil Jerndal

Bodil Jerndal är Linedance instruktör. Linedance startade på 1970-talet i Amerikanska södern och fick sitt genombrott tack vare John Travolta. Idag dansas Linedance i alla världsdelar och i alla sorters dansstilar t.ex rumba, cha-cha, tango, vals, foxtrott, funk.

När:3 december, kl.18.00-21.00
Plats:Allégården, Södra Allégatan 4 i Göteborg
Pris:275kr för medlem, 325 för icke medlem
Övrigt:I priset ingår en tapas-tallrik. Vin går att köpa till.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Härliga höst: Vilken fantastisk höst vi upplever! För mig innebär det många resor runtom i landet till våra seminarier och mässor. I torsdags var vi i Falun på 60 plusmässan. I måndags var jag på vårt seminarium... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika