Biovisning Beautiful Boy- Göteborg

Tillsammans med Scanbox Entertainment har 1,6 & 2,6 miljonerklubben nöjet att bjuda in till en förhandsvisning av filmen:

Beautiful Boy

 

Den framgångsrike journalisten David Sheff har alltid försökt ge sin älskade son allt han behöver. Men vare sig David eller Nics mamma Vicki kan hindra sonen från att börja experimentera med crystal meth. När missbruket är ett faktum ger sig David och Vicki i kast med något av det svåraste föräldrar kan utsättas för. Hur ska de nå fram till sin son, och kommer de att lyckas besegra den demon som tagit över honom både fysiskt och psykiskt? 

Timothée Chalamet vann allas hjärtan som känslige Elio i Call Me By Your Name, en roll han Oscarsnominerades för som en av de yngsta genom tiderna. Många tror att Timothée kommer att nomineras igen för sin otroliga insats som drogberoende Nic i det gripande, verklighetsbaserade familjedramat Beautiful BoySteve Carell Oscarsnominerades för sin insats i Foxcatcher, och scenerna mellan honom och Timothée Chalamet beskrivs av amerikanska kritiker som bland de mest hjärtslitande, uppriktiga någonsin. Luke Davies (Lion med Nicole Kidman och Dev Patel) har skrivit manus tillsammans med filmens regissör Felix van Groeningen, och Amy Ryan från The Office spelar Nics mamma. Filmen är 121 minuter lång.

   

Se svensktextad trailer här! 

Anmäl dig här!  

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vi tar emot med namnlista i dörren. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Filmvisningen är en julklapp till dig som medlem. Vill du ge Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa ett bidrag i juletid, klicka här! Vår kalender, bok och pin kommer att finnas att köpa på biografen!

Pg: 900152-0,  Bg: 900-1520,  Swish: 123-900 15 20

När:9 januari 2019, kl. 18.00. Dörrarna öppnar 17.30.
Plats:Biograf Capitol, Skanstorget 1. Salong 1, Göteborg
Pris:Fri entré, tänk gärna på Insamlingstiftelsen Kvinnor & Hälsa.
Övrigt:Filmen är ett medlemserbjudande så bokning för dig som medlem plus en vän.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Varannan vuxen har dålig kondis: Varannan vuxen har dålig kondis Vi som arbetar för kvinnors hälsa vet hur viktigt det är att må bra i kropp och själ. Konditionen är givetvis viktig, men även förebyggande upplevelser och kul... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika