Wellnesskryssning med 1,6 &2,6 miljonerklubben på M/S Birka

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett nytt och eget utvecklat koncept för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Wellnesskryssning ombord på M/S Birka den 28–29 april 2019.

 

Vi har lagt fokus på ett kryssningsprogram med kunskapsinspiration, wellness och allt du behöver. Du går ombord som du är och kliver i hamn med nya redskap för att må bättre i kropp, själ och tanke. Vi har skräddarsytt en wellnessritual ombord som bygger på fyra byggstenar för din livsviktiga hälsa.

                

 

                Annette Lefterow                            Annika Jankell

            

            Ann Söderlund

Livsstil och wellness - Annette Lefterow En föreläsning om hur egenvård i vardagen kan ge dig bättre hälsa och livskvalitet. Lefterow-metoden består av 8 vägar mot hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. 

Spa och anti-age - En prova på aktivitet där du får veta allt om anti-age och hudvård för ansiktet. Dessutom får du lära dig att göra en enklare skönhetsbehandling och massage på dig själv.

Yoga och meditation - Annika Jankell visar och tipsar vilka övningar som passar bäst för din yoga hemma. Övningar som stärker kroppen från topp till tå samt hjälper dig att dämpa oro och stress.

Mat - Ann Söderlund mixa frukt och grönt som ger lycka, energi och hormonhälsa. Du kliver in i den förtrollande världen av alla skönhetens frukter, bär, grönsaker och kryddor, som kan göra dig till en hälsodrottning hemma i ditt kök.


Under kryssningen får du ta del av samtliga aktiviteter. 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Wellnesskryssning är ett koncept utvecklat och framtagit av vår ambassadör och wellnessexpert Annette Lefterow. 

Fakta

”Wellnesskryssningen” ombord på M/S Birka den 28-29 april 2019. Fartyget avgår kl. 17.00 från Stadsgårdsterminalen. Fartygets ankomsttid till Stockholm är kl. 14.00 dagen efter. Åldersgräns är 23 år utan målsman. Boka via www.birka.se eller 08-7027200
En del av priset går direkt till Insamlingstiftelsen Kvinnor och Hälsa!

 

 

Dag 1
Välkomstmingel med bubbel uppe på Terrassen, Annette och Alexandra samt andra medverkande på kryssningen hälsar välkomna. Efter det intar vi en 3 rätters middag tillsammans.

 

Dag 2
8-9.00 Frukostbuffé, sen drar vi igång programmet.
Medkryssarna delas in i fyra grupper och får prova på samtliga av de olika delarna beskrivet i Wellenskryssningen. När alla har varit på de olika ”stationerna” är det dags för lunch. Därefter finns det lite tid att shoppa och kl 14.00 är vi tillbaka i land.

 

Pris: 1604 kr per person med del i 2-bäddshytt Seaview Standard.

I priset ingår:

• Kryssningsmeny exklusive dryck

• Skepparlunch inklusive dryck

• 1 glas bubbel & tilltugg på välkomstminglet

• Morgonrock & tofflor

• Frukostbuffé

• Och hela hälsokryssningsutbudet givetvis!

 

Boka på genom att klicka här eller 08-702 72 00

När:28-29 april
Plats:M/S Birka, avgår Stadsgårdskajen Stockholm
Pris:Beroende på hyttval

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

ETT MER JÄMLIKT SAMHÄLLE GER FRISKARE KVINNOR: I december 1918 röstade riksdagen igenom att kvinnor från 21 års ålder skulle ha rösträtt. Beslutet innebar att kvinnor fick rösta i kommunalvalet 1919 och i riksdagsvalet 1921.  Det är cirka hundr... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika