Följ med på välgörenhetskryssning och upplev Alexandra's för en kväll!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Legendariska nattklubben Alexandra’s återuppstår för en kväll för första gången sedan 1988. Det sker den 31 januari i samband med att kryssningsrederiet Birka Cruises inviger sin nya nattklubb. Kvällen är ett välgörenhetsevent för att stödja 1,6 & 2,6 miljonerklubbens arbete för kvinnors hälsa.

 

 

   Blossom Tainton             Kayo                         Cotton Club                Joakim Langer

Alexandra Charles von Hofsten är initiativtagare till 1,6 & 2,6 miljonerklubben som arbetar för kvinnor och hälsa. Hon är också Sveriges första nattklubbsdrottning som i många år drev legendariska Alexandra’s dit kändisar från hela världen vallfärdade på 70- och 80-talen.

Den 31 januari är det dags för Alexandra’s att återuppstå för en kväll med Alexandra Charles som kvällens värdinna, co hosts är även Nina von Krusenstierna och Eva Rodhe. Det sker under invigningen av Birka Cruises nya nattklubb. 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Birka Cruises inledde i maj ett samarbete för kvinnors hälsa.

– 25 procent av biljettintäkterna för de som åker med på denna kryssning går till 1,6 & 2,6 miljonerklubben, så vi hoppas på en ordentlig uppslutning, säger Alexandra Charles.

Kvällens värdinna är Alexandra Charles. I den nya nattklubben, skapad av Lervik Design, vimlar specialinbjudna VIP-gäster och andra nöjeslystna.

– Vi vill återskapa känslan av Alexandra’s för en kväll med en spännande mix av trevliga gäster, skön atmosfär och bra musik säger Alexandra Charles.

För att skapa den rätta stämningen underhåller flera artister som på något sätt har en koppling till Alexandra’s. Sveriges mesta partyorkester Cotton Club med gästartisterna Kayo och Blossom, DJ Joakim Langer samt Deri Rowlands & Pancho underhåller i pianobaren. Gästerna kan säkert också räkna med en och annan överraskning under kvällen.

    

Missa inte denna kväll, boka dig via Birka Cruises, klicka här, eller ring 08-702 72 00!

När:31 jan 2019, kl 17.00 - 1 feb 14.00 (incheckning från kl 16.00)
Plats:M/S Birka, avgår Stadsgårdskajen Stockholm
Pris:från 200 kr - 2950 kr beroende på val av hytt, boka via Birka
Övrigt:Upplev Alexandra's endast för denna kväll!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

I SOMMARENS SOLIGA DAGAR: Det är skönt när vårt Stockholm är grönt! Under sommaren är det svårt att välja, eftersom både landet och stan är så inbjudande! Baden lockar och musik överallt. Dessutom vill vi umgås med vänner... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridMylanArcameaBioGaiaBirkaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBig TravelMatkomfort