Hälsa & Livskvalitet på Riva del Sole -Italien

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Följ med 1,6 & 2,6 miljonerklubben 5 - 12 oktober på en välgörande och stärkande resa med Hälsa & Livskvalitet i fokus, tillsammans med wellnessexperten Annette Lefterow.

Under Toscanas sol och mitt i en italiensk idyll bor vi på den välkända och populära anläggningen Riva del Sole direkt vid havet.

Anläggningen ligger strax utanför den gamla fiskebyn Castiglione della Pescaia. Du har tillgång till egen sandstrand med parasoll och solstolar, daglig entré till hotellets spa-anläggning med pooler, upplevelsebastu, gym och solterass på taket. Hotellet ligger vackert beläget och inramat av pinjeträd och grönska. Maten håller högsta wellnesskvalitet och ger matupplevelser för alla sinnen.

 

Under veckan guidas du i wellness enligt Lefterow-metoden som används flitigt av kvinnan mitt i livet. Annette Lefterows hälsofilosofi bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans.

Vi börjar varje ny dag med wellnessyoga vid havet innan frukost. Du får även prova på och lära dig mer om yoga, pilates, yogalates, meditation, egenmassage och dans. Under veckan blir det en föreläsning, en wellness-vandring och på det dagliga programmet erbjuds två wellnesspass per dag. Du deltar frivilligt i de aktiviteter du önskar. Här finns mycket tid och utrymme för vila, reflektion, spa och bara vara.

        

Annette har tidigare varit på Riva del Sol och så här beskriver hon platsen: ”Det är en klar favorit för mig. Första gången jag var på Riva del Sol blev jag lycklig och varm i hjärtat. Här finns allt för en underbar semester. Stillhet, harmoni, havet, solen och himlen därtill. Jag längtade tillbaks innan jag kom hem.”

Allt detta ingår:

  • SAS direktflyg Stockholm/Arlanda - Pisa t&r (flyg fr Göteborg & Köpenhamn på förfrågan, se flik Flygtider)
  • 2x20 incheckat bagage
  • Transfer flygplats - hotell t&r
  • 7 nätter med del i standard dubbelrum på Riva del Sole Resort & Spa
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffet)
  • Solstol, parasoll och handduk på stranden
  • Fri WiFi
  • Entré till Rasena SPA
  • Wellnessprogram med Annette Lefterow
  • Ställd resegarant, flygskatter m.m.

8 dagar fr. 13.600 kr/person

(räntefritt 1.154 kr/månad*)

 

OBS! Nytt sista anmälningsdag: 30 juni 2019.

Minimum deltagarantal 25 personer.
Tillägg för enkelrum 1.925 kr/person. Tillkommer City tax 1,20 Euro/person/natt att betala direkt till hotellet på plats. Med reservation för ändringar i programmet.

 

Läs mer om resan och boka direkt hos BIG Travel, klicka här!

Har du frågor om resan så är du välkommen att kontakta BIG Travel via e-mail till:

grupp.konferens@bigtravel.se  el. på tel. 040-625 08 01, vardagar kl. 09:00 - 16:00.

 

När:5 - 12 oktober 2019
Plats:Riva del Sole, Toscana, Italien
Pris:8 dagar fr. 13.300 kr/person
Övrigt:OBS! Nytt sista anmälningsdag: 30 juni 2019!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520