Woman in Red - Luleå

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 27 mars bjuder Woman in Red på information, inspiration och mycket glädje. På hotel Savoy i Luleå.  Mars månad är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens ”hjärtmånad” med kvinnohjärtat i fokus. Då pågår kampanjen Woman in Red runtom i landet. 

Specialistsjuksköterskan Carina Carnlöf talar om hjärtklappning hos kvinnor. Hon kommer dessutom att belönas med stiftelsen Kvinnor & Hälsas stipendium i Stockholm. Sofia Antonsson,IBS-expert, författare och TV profil, talar om hälsotrender och hur du får magen i balans. Jakob Stadell, välkänd från tv-program och musikaler, underhåller. Kvällen avslutas med modevisning och lotteridragning.  

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänhet inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. #wir2019

          

          Carina Carnlöf                  Sofia Antonsson               Jakob Stadell 

 

Anmäl dig här!

PROGRAM

18.00 Registrering

18.30 Välkomna och god buffé 

19.15 Carina Carnlöf, specialistsjuksköterska och stiftelsen Kvinnor & Hälsas stipendiat: ”Hjärtklappning hos kvinnor”

19.45 Paus

20.00 Sofia Antonsson, leg. dietist, IBS-expert, författare och TV profil: Hälsotrender och hur du får en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

20.40 Modevisning, Lindgrens mode

21.00 Musikunderhållning av Jakob Stadell, sångare och musikalartist                        

Kvällen avslutas med Lotteridragning

Varmt välkommen!

 

När:27 mars, kl. 18.00 -21.30
Plats:Hotell Savoy Storgatan 59, Luleå
Pris:Medlem: 250 kr, 300 kr för övriga
Övrigt:I priset inkluderar mat/buffé

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

I SOMMARENS SOLIGA DAGAR: Det är skönt när vårt Stockholm är grönt! Under sommaren är det svårt att välja, eftersom både landet och stan är så inbjudande! Baden lockar och musik överallt. Dessutom vill vi umgås med vänner... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridMylanArcameaBioGaiaBirkaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBig TravelMatkomfort