Fokus Patient, en dag om ökat inflytande som patient eller anhörig

 

Den 17 maj arrangeras en ny mötesplats i Stockholm för intresse-, och patientorganisationer, politiker och andra som är intresserade av ökad patientmakt, ökad kunskap för bättre hälsa och vård.

Syftet med FOKUS Patient är att skapa en nationell mötesplats för första gången för ALLA patientföreningar och organisationer, stora som små, oavsett diagnos. Alla tillsammans skapar en starkare röst för patienten.

Alexandra Charles är en av många intressanta talare under dagen. 

 

Program och mer information på: www.fokusevent.se 

Anmälan:

Anmäl dig och en vän och gå två till priset av en, (ordinarie pris 495 per person, för medlemmar i intresseorganisation)  via denna länk:  https://magnetevent.se/Event/fokus-patient-17-maj-2019-28115/Buy

Vid anmälan, vill ni gå 2 för 1 använd koden från Dinamediciner.se , fyll i EN betalande deltagare (medlem i förening/organisation) 495 kr, och EN i deltagare med kod från DinaMediciner 0 kr.

Kod från DinaMediciner: FOKUSP

Företag/organisation: 1.6 miljonerklubben

 

FOKUS Patient arrangeras av det oberoende nätverket Combrigade.

När:17 maj, kl 10-17.00
Plats:Nackastrandmässan, Stockholm
Pris:495 kr per pers
Övrigt:Som medlem i 1,6 & 2,6 möjlighet att anmäla 2 pers betala för 1 pers

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Jag vill önska er alla en riktigt glad påsk!: Vilken fantastisk Woman in Red vi har haft i mars - april på 21 olika orter runtom i landet. Jag har haft förmånen att delta på sex av våra strålande och fantastiska events, som våra underbara kont... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika