Vårseminarium i Linköping 13 maj

Välkommen till ett informativt och inspirerande vårseminarium i Linköping

Föreläsarparet Atle och Lilian resonerar ur olika synvinklar vad som är viktigt i livet och hur vi själva kan påverka vår lycka. Hur kan jag vara tydligt både mot mig själv och mot min omgivning Med mycket humor och skratt kryddat med allvarliga insikter lämnar de ingen oberörd. Atle är legitimerad terapeut och coach och rutinerad föreläsare sedan 25 år med bla arbetsglädje som ett tema. Lilian coach och fd modell med världen som arbetsfält. Hon arbetar nu med föreläsningar kring bla personlig utveckling och har ett eget klädmärke, Milook med kläder där du kan känna dig lyxigt ledig och som du får se prov på vid kvällens modevisning.

Osteoporos, benskörhet är en underbehandlad sjukdom. På ett enkelt sätt kan man bla själv se om man ligger i riskzonen för att vara benskör. När man väl har drabbats kan man genom en frakturkedja ge hjälp till patienter.  Anna Spångeus, docent, specialistläkare, ger oss mer kunskap kring en problematik som många är drabbade av.

 

         

              Anna Spångeus                    Atle Johansen & Lilian Arturén    

 

Anmäl dig här!

17.30 Registrering och servering av matig smörgås med the eller kaffe. Lottförsäljning

18.15 Välkommen Wivi-Ann Heurlin-Krantz ambassadör 1,6miljonerklubben

18.30 Osteoporos en vanlig sjukdom -  en föreläsning som stärker dig och din kunskap kring ditt skelett, Anna Spångeus, docent, specialistläkare Linköpings universitet/Linköpings universitetssjukhus

19.15 Bensträckare

19.30 Hur viktig är jag? En inspirerande föreläsning med Atle Johansen och Lilian Arturén. De tar oss med på en humoristisk och inspirerande föreläsning.

20.30 Modevisning. Butik Pralin visar vår och sommarmode med bla kläder från Milook

20.45-21.00 Dragning i lotteriet. Tack för i kväll

 

Seminariet sker i samarbete med Mylan.

 

När:Måndag 13 maj kl 17.30-21.00
Plats:Fontänen, sal Vagnhallen, Västra Vägen 32, Linköping
Pris:200 kr för medlemmar och 250 kr för icke medlemmar
Övrigt:I priset ingår smörgås, kaffe/te. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Jag vill önska er alla en riktigt glad påsk!: Vilken fantastisk Woman in Red vi har haft i mars - april på 21 olika orter runtom i landet. Jag har haft förmånen att delta på sex av våra strålande och fantastiska events, som våra underbara kont... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridArcameaBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerSaxå BrukVinkällaren GrappeCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika