Skönhet och Hälsa idag!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Vi bygger vidare på vårt hälsotema och bjuder in till ett frukostmöte på Hudoteket i Jönköping den 16 maj mellan klockan 08.00-10.00.

   

  

Anmäl dig här!

 

Lena Hallbäck-Olofsson, Hudterapeut, Ägare och VD, bjuder in oss till hennes livsverk Hudoteket som hon drivit sedan 1981. Hon har genom åren byggt upp ett blomstrande företag inom hud- och skönhetsvård med både salonger och webshop. Sedan några år sedan är det hennes dotter Andrea som driver Hudotekets e-handel och Andrea är idag även operativ chef och Vice VD.

 

Ät en god frukost på takvåningen tillsammans och lyssna till Andrea och Lena, som ger goda råd om hur du kan öka ditt välbefinnande och ta hand om din hälsa. Lena och Andrea har stor erfarenhet av hur du bäst kan sköta om dig, och hur du kan få en friskare och fräschare hud oavsett ålder. 

 

Du får förutom frukost och en föreläsning, en rundvandring i lokalerna och avslutningsvis fina erbjudanden i Hudotekets butik, där även en utlottning av presentkort sker bland de delta grande.

 

När:16 maj, registering börjar kl 07.45 - 10.00
Plats:Hudoteket, Östra Storgatan 6, våning 4, Jönköping
Pris:125 kr medlem/icke medlem
Övrigt:I priset ingår frukost från kl 8.00

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

MÅ BRA UNDER OCH EFTER KLIMAKTERIET: Klimakteriet är en lika omvälvande period i kvinnors liv som puberteten. Ändå vet de flesta kvinnor mycket mer om puberteten än om klimakteriet. Det vi kvinnor får höra om klimakteriet är ofta... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89