Hälsodagen - en dag för hela familjen!

Hälsodagen är vår årliga kampanj som inspirerar till bättre livsstil och hälsa med fokus på motion, kunskap och gemenskap – framför allt ska det ska vara roligt att röra på sig! Runt om i landet ordnas roliga och viktiga Hälsodagar.  

Söndagen den 8 september är det full fart på Gärdet i Stockholm, när 1,6 & 2,6 miljonerklubben arrangerar årets stora Hälsodag. Det blir en dag för hela familjen med aktiviteter för barn och vuxna. Här finns möjligheter att prova på olika träningstrender, träffa medicinska experter som ger personlig rådgivning, testa hjärt- och lungräddning och mingla bland utställare i tältbyn.  

Vi har många roliga aktiviteter för barnen. Skansen visar upp ormar och spindlar. Vikingaliv berättar och uppträder med vikingar och Valkyria. Stockholms brandförsvar visar sina bilar.

Sång och musik leds av Annika Jankell från vår scen. Vi inspireras av gympalegenden Susan Lanefelt, wellnessexperten Annette Lefterow, med flera. Det blir dans och musik med bland andra Maria Llerena och Charlotta Hult.

Den årliga hälsopromenad - Gå, lunka, spring - för hjärtat arrangeras i samarbete med stiftelsen Kvinnor & Hälsa. Vi samlar in pengar till forskning på kvinnohjärtat.

Missa inte våra utställares erbjudanden. Här finns bl a en fästingbuss och en blodbuss. Du kan lära dig hjärt- och lungräddning och mycket mer. Läs mer om att donera blod på www.geblod.nu.

Varmt välkomna med familj och vänner. Alla kan delta!

 

 

Läs mer på www.1.6miljonerklubben.com

Sundsvall     5 september

Stockholm   8 september

Kalmar         8 september

Örebro        19 oktober

Håll utkik på hemsidan för fler orter och datum – vi fyller på under sommaren.

 

 

När:8 september, kl 12-16
Plats:Djurgården, vid Sjöhistoriska museet, Stockholm
Pris:Fri entré för alla!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Sommar - Sol och snart semester!: Först ska vi vara i Almedalen där vi, 1.6 & 2,6 miljonerklubben finns i vår monter hela veckan och träffar människor från hela landet. Här sker många spännande möten :) Under Almedalsveckan... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridMylanArcameaBioGaiaBirkaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBig TravelMatkomfort