Årets Hälsopris

Nominera till Årets Hälsohjälte!

Var med och nominera Årets Hälsohjälte – en yrkesverksam person som gjort goda insatser för folkhälsan. Det kan vara en inspiratör, innovatör, författare eller någon som på något sätt utmärkt sig som en riktigt hälsohjälte!   

Hälsopriset instiftades 2015 av 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att uppmärksamma hälsosamma insatser för folkhälsan. I år kommer priset delas ut den 8 september under 1,6 & 2,6 miljonerklubbens stora Hälsodag på Gärdet i Stockholm. Hälsopriset utses av en jury med bl.a. Alexandra Charles, Annika Jankell, Pamela Andersson och Annette Lefterow.

 

Gör så här!  Skicka ett mail till annette@wellnessbylefterow.com. Skriv namnet på den person som du vill nominera i mailet. Personen ska vara yrkesverksam inom hälsa. Komplettera gärna med länkar till ev. hemsida, twitter, instagram eller facebook sida. Skriv en motivering till din nominering och ange dina kontaktuppgifter (namn, mailadress och mobilnummer). Skicka in din nominering senast den 23 augusti.

Välkommen att göra din röst hörd! 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

I SOMMARENS SOLIGA DAGAR: Det är skönt när vårt Stockholm är grönt! Under sommaren är det svårt att välja, eftersom både landet och stan är så inbjudande! Baden lockar och musik överallt. Dessutom vill vi umgås med vänner... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridMylanArcameaBioGaiaBirkaGedeon RichterPfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBig TravelMatkomfort