Årets Hälsopris

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Nominera till Årets Hälsohjälte!

Var med och nominera Årets Hälsohjälte – en yrkesverksam person som gjort goda insatser för folkhälsan. Det kan vara en inspiratör, innovatör, författare eller någon som på något sätt utmärkt sig som en riktigt hälsohjälte!   

Hälsopriset instiftades 2015 av 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att uppmärksamma hälsosamma insatser för folkhälsan. I år kommer priset delas ut den 8 september under 1,6 & 2,6 miljonerklubbens stora Hälsodag på Gärdet i Stockholm. Hälsopriset utses av en jury med bl.a. Alexandra Charles, Annika Jankell, Pamela Andersson och Annette Lefterow.

 

Gör så här!  Skicka ett mail till annette@wellnessbylefterow.com. Skriv namnet på den person som du vill nominera i mailet. Personen ska vara yrkesverksam inom hälsa. Komplettera gärna med länkar till ev. hemsida, twitter, instagram eller facebook sida. Skriv en motivering till din nominering och ange dina kontaktuppgifter (namn, mailadress och mobilnummer). Skicka in din nominering senast den 23 augusti.

Välkommen att göra din röst hörd! 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520