Hälsokväll i Göteborg

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till Botaniska trädgården – en kväll med hälsa, glädje och gemenskap i fokus.

        

Vi börjar eftermiddagen med att gå en promenad i Botaniska trädgårdens underbara miljö. Agneta Green från Botaniska trädgården berättar om alla intressanta och roliga projekt och utställningar som pågår under hösten i Botaniska trädgården.

Välkommen till Dig själv - Ett hållbart liv 

I en värld där förändringstakten är hög och vardagen präglas av ”ett högt varvtal” så bär många en önskan om en bättre hälsa för både kropp och själ. Tomas Bech, friskvårds- och massageterapeut kommer lyfta perspektiv och frågeställningar kring holistisk hälsa som kan ge nya insikter och tankar för att göra andra val i vardagen där även vi som människor kan leva ett hållbart liv. Tomas har en lång och bred erfarenhet som ledare, chef och coach sedan 25 år tillbaka.

Nia för mer närvaro, livsglädje och vitalitet i ditt liv! Nia är träningsformen som utgår från lust och välbehag. Rörelserna är inspirerade av dans, yoga och kampsport. Jenny Wessel kommer att bjuda med er på en upplyftande stund fylld av rörelseglädje och närvaro.

     

          Tomas Bech                          Jenny Wessel

 

Anmäl dig här! Senast anmälningsdag 6 sept.

 

                    

Under Woman in Red i Göteborg, skapades en tavla som under kvällen aktionernas ut till förmån för Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Du kan även lägga ditt onlinebud redan nu, läs mer här!

Konstnären Eva Wirén, som finns på plats under kvällen berättar:

"Jag har haft en stark och vördnadsfull känsla under hela skapandet. Jag har burit med mig alla de kvinnor som kom fram under WIR för att sätta just sitt hjärta för kvinnoforskningen. Över 150 kvinnor valde att skapa något tillsammans som förhoppningsvis kommer att generera ett kapital till hjärtforskningen. Det finns tre guldhjärtan i bilden. Det hjärtat som sitter i mitten har Alexandra Charles skapat och de andra två guldhjärtanen symboliserar de två ambassadörerna Åsa Lövgren Jansson och Karin Funk.

Tavlan andas både kraft och energi. Som den pionjär och centralgestalt Alexandra Charles varit när det gäller kvinnohälsa och 1,6 miljonersklubben under så många år, så är det fint att just Alexandras hjärta är placerat mitt i denna kraftfulla virvelström där alla hjärtan/ kvinnor/ systrar färdas mot ljuset i sin egen hastighet."

När:Onsdagen den 11 september, kl 17:00 – 20.30
Plats:Botaniska trädgården, Carl Skottsbergs Gata 22A, Göteborg
Pris:200kr för medlemmar / 250 kr för övriga
Övrigt:Kom i bekväma kläder/träningskläder. I priset ingår smörgås & kaffe. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520