Höstseminarium i Luleå

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

En investering i hälsa

Den 23 oktober får Luleå ta del av de lyckosamma cirkelträffar som genomförts runtom i landet för nyanlända kvinnor. Dessutom blir vi inspirerade av coachen Maria Marathon Sjöberg. Anne-Lie Ryde bjuder oss underhållning.

                      Solvig Ekblad               Maria Marathon Sjöberg                Anne-Lie Rydé


Professor Solvig Ekblad presenterar en lyckosam verksamhet för nyanlända kvinnor med barn genom cirkelträffar. Det är en innovativ samverkan mellan 1,6 & 2,6 miljonerklubben, vård, socialtjänst, polis och akademi. En samverkan som kan hjälpa nyanlända kvinnor till en bättre hälsa. Nyanlända anhörigkvinnor med barn känner ofta stress och oro inför framtiden. Verksamheten pågår idag på nio orter. Vad behövs för att starta cirkelträffar här i Luleå?

Maria Marathon Sjöberg, coach, inspiratör, ger dig viktiga nycklar för att få tillgång till mer av din kraft, lugn, energi och glädje. Med hjälp av några få vanor i vardagslivet kan du skapa stor skillnad för din hälsa. Maria visar hur du enkelt kan använda kroppens egen förmåga till att alstra energi och läkning, samtidigt som du får lättare att fokusera och ta dig själv till lugn och harmoni. Genom humor och konkreta tips får du inspiration kring hur du kan ta tillbaka makten över din livskraft.

Kvällen avslutas med Anne-Lie Rydé. 

Anmäl dig här! Senaste anmälningsdag 20 okt.

Program

Kl 18-21.30

18.00 Registrering och välkommen. En buffet serveras.

19.00 Solvig Ekblad, professor i mångkulturell hälso- och sjukvårdsforskning, Karolinska Institutet, leg psykolog vid Akademisk primärvårdscentrum, Region Stockholm och ledamot i medicinska expertgruppen på 1,6 & 2,6miljonerklubben, Cirkelträffar som komplement till andra etableringsinsatser - en investering i hälsa.

19.45 Paus med kaffe eller te

20.00 Maria Marathon Sjöberg, Heart Song, ”Frid, fröjd & fokus - Tre nycklar för ett härligare liv”. Maria är coach, föreläsare, yoga- och meditationslärare, specialiserad på återhämtning och förändringsprocesser. Är du trött och saknar energi till allt du skulle vilja göra? Har du oroliga tankar och svårt att slappna av? Längtar du efter bättre hälsa, mer energi och harmoni? Då kan denna inspirationsföreläsning ge dig glädje. De senaste åren har Maria coachat kvinnliga ledare och entreprenörer i förändringsprocesser, inspirerat och utbildat arbetsgrupper på företag och inom offentlig sektor, samt hållit retreater och utbildningar i yoga och meditation.

20.45 Dragning i lotteriet

21.00 Kvällen avslutas av Anne-lie Rydé

 

Fina goodiebags från Lyxx delas ut under kvällen.

När:23 oktober, kl 18.00 - 21.30
Plats:på Hotell Savoy, Storgatan 59, Luleå
Pris:300 kr medlemmar / 350 kr icke medlem 350
Övrigt:I priset ingår buffé, kaffe/te. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520