Höstseminarium i Uppsala 25 nov

Välkomna till 1,6 & 2,6 miljonerklubbens höstseminarium den 25 november. En inspirerande kväll i hälsans tecken med intressanta föreläsningar om hud och hudvård.

Huden är kroppens största organ. Dess viktigaste funktioner är att skydda kroppens inre, reglera kroppstemperaturen och att känna beröring samt värme och kyla från omgivningen. Att ta hand om och vårda sin hud är därför av största vikt.

     
 Anna Hallander                    Anders Galov                 Tove Fredriksson
  
  Nina Pressing                Benita Norman

Anmäl dig här! Senast den 18 nov.

Program

17.30 Registrering

18.00 Välkomsthälsning av Carin Nyström från 1,6 & 2,6 miljonerklubben 

Hudläkare Anna Hallander och Anders Galov från Uppsala Hudläkarmottagning. De är specialister inom dermatologi med mångårig erfarenhet av hudsjukdomar och hudkirurgi och kommer att informera om de vanligaste hudsjukdomarna. 

19.00-19.30 Paus med kaffe/the samt wraps, frukt mm. För den som önskar finns vin att köpa i baren.

Benita Norman, auktoriserad hudterapeut från Cura Hud & Harmoni. Hon kommer tala om vikten av att sköta huden.

Underhållning av Nina Pressing, sångerska och skådespelerska, känd från musikalerna Skönheten och odjuret, Annie och Sällskapsresan musikalen.

Lottdragning med jättefina priser från bla Bredenbergs och Pure. Lottförsäljning via swish och kontanter.

Tove Fredriksson, Doktorand på Karolinska Institutet och ST-läkare på Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus föreläser om ”Mitt hjärta klappar för strokeprevention” (föreläsarens arvode betalat av Pfizer)

Biogaia svenskt hälsoföretag som är världsledande inom kosttillskott med probiotika, kommer att ha information om bl.a. probiotiska produkter och deras påverkan på såväl hud som övriga delar av kroppen.

21.00 Tack för ikväll

Varmt Välkomna!