Woman in Red- Malmö 27 mars

VÄLKOMMEN TILL WOMAN IN RED - EN KVÄLL MED KVINNOHJÄRTAT I FOKUS!

Den 27 mars bjuder Woman in Red i Malmö på en kväll i Malmö Börshus med intressanta föreläsningar, härlig underhållning, inspirerande modevisning och mingel bland våra utställare.

Kvällen bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamling till forskning på kvinnohjärtat står i fokus. Vi har tre inspirerande föreläsare: Professor ISABEL GONCALVES informerar om det senaste inom hjärtforskning. Näringsfysiolog FREDRIK PAULÙN, berättar hur man biohackar för en bättre hjärt-/kärlhälsa. Fredrik drabbades själv av en stroke 2006 och det var då han kom till insikt kring vilket kraftfullt verktyg kosten är för att skydda oss. 

ANNA EGERSTEDT, specialist i kardiologi och invärtesmedicin kommer att informera om sambandet mellan "Hjärtkärlsjukdom och diabetes".
Kvällen bjuder på en fantastisk underhållning med bl a Wille Crafoord, Cicci Landén och gruppen Prime Time. Konferencier under kvällen är Annika Jankell, välkänd från radio och tv.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar, som är en av de vanligaste dödsorsakerna bland kvinnor. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

        

    Anna Egerstedt        Annika Jankell        Isabel Goncalves       Wille Crafoord  

       

   Fredrik Paulún     Sergio Charon Lopez          Jonathan & Melina Carlsson

   

              Prime Time                             Cicci Landén

 

ANMÄL DIG HÄR! Sista anmälningsdag är 1 mars.

Preliminärt program

16.50 Dörrarna öppnas för registrering.Mingeltallrik, bubbel och mingel hos utställare inne i Vinterträdgården, mingeltallrik/bubbel serveras, möjlighet att träffa kvällens artister/föreläsare vid artistmonter. Det positiva, glada bandet PRIME TIME, underhåller.

18.00Konferencier: Annika Jankell, hälsar välkomna. Annika, denna sprudlande glada programledare, som lett många olika program genom åren på Radio/TV. Leder oss genom kvällen som galans programledare.

Professor Isabel Golcalves, Lunds universitet - berättar om nyheterna inom forskningen på hjärtat.

Cicci Landén, en artist med mycket själ, en uttrycksfull röst och texter om livet

Modevisning med Bernadica Bröddén, visar kläder, skor,  glasögon samt underkläder och ger publiken styling råd.

Fredrik Paulùn – känd kostföreläsare berättar om nya boken ”Biohack”

LOTTDRAGNING  från scen 

19.50 -20.35 PAUS Mingel bland utställarna, träffa artister/medverkande.

LOTTDRAGNING  från scen – dragning av två högvinster

Föreläsning om Diabetes, Bayer  

Salsadans med Sergio Charon Lopez,Dans är så mycket mer än underhållning - det är ett sätt att uttrycka oss!” 

Jonathan & Melina Carlsson, en duktig mor/son duo som uppträtt många gånger med andra musiker genom åren i olika sammanhang. De kommer bjuda publiken på både en fartfylld låt men även en hyllning till en känd nyligen bortgången stor artist. Jonathan piano & sång. Melina sång.

Wille Crafoord, artist, underhåller, musikaliskt rör han sig i en blandning av jazz, soul och visa, alltid i en ansats att föra den svenska melodi- och texttraditionen vidare.

ca 22.10 FINAL – Alla medverkande på scen. Women in Red.

Programmet uppdateras löpande.

Woman in Red i Malmö 2019, vilken kväll! Se ett sammandrag från kvällen här!

Av Fritz Schibli, FZ webbfilm, film sponsrad av Restylane/Galderma 

           

När: 27 mars, 17.00 - ca 22.20
Plats:Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö (ingång fr. höger gavel)
Pris:395 kr medlem/450 kr icke medlem
Övrigt:I priset ingår mingeltallrik, bubbel, goodiebag

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

NU KOMMER LJUSET: Tänk så fantastiskt det är med våra ambassadörer runt om i landet! Irene Eliasson i Karlstad tog ett nytt initiativ och ordnade en helg i sitt landskap Värmland. I Sunne på Selma Spa! Vi... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520