Premiär: Webinar – tema Alzheimerforskning & Minnenas Mat

Välkommen till premiären av vårt första webinar onsdag den 26 februari kl. 18.30 om Alzheimer.

Alexandra Charles med spännande gästerna: Liselotte Jansson, Wilhelmina Hoffman och Henrik Frenkel.

              

    Liselott Jansson   Wilhelmina Hoffman     Henrik Frenkel      Alexandra Charles

Temat är Alzheimerforskning och Minnenas Mat, vår receptsamling där kända artister och fotografer delar med sig av sina matminnen till förmån för insamling till Alzheimerforskning.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda en ny mötesplats online. Detta ger oss möjlighet att sprida viktig information till alla som behöver den, säger Alexandra Charles.

Medverkande:

Liselotte Jansson, Generalsekreterare Alzheimerfonden. Är även styrelseordförande för Centrum för Molekylär Medicin (CMM) vid Karolinska Institutet (medicinsk forskning), styrelseledamot i forskningsstiftelsen AlzeCure (drug discovery inom neurodegenerativa sjukdomar) och styrelseledamot i Implema AB (IT).

Wilhelmina Hoffman, rektor och verksamhetschef för Silviahemmet, chef för Svensk Demenscentrum, geriatriker och sitter med i 1,6 & 2,6 miljonerklubbens medicinska expertgrupp.

Henrik Frenkel, affärsjournalist och publicist, under många år chef för nyhetsprogrammet Aktuellt i SVT. Han är ambassadör för Alzheimerfonden och driver podden, ”Hjälp, jag har Alzheimer”.

Du deltar enkelt via din mobil, iPad eller dator.
Du har även möjlighet att ställa frågor direkt i sändningen samt chatta med föreläsare och andra gäster.

Anmäl dig här: https://event.webinarjam.com/register/y4p62aq