Ett hjärtligt erbjudande!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Ett  hjärtligt erbjudande till dig och dina vänner!

                             

I samband med vår kampanj Woman in Red vill vi erbjuda dig att ge bort ett medlemskap i 1,6 & 2,6 miljonerklubben och få boken ”Kärlek, lust och begär”. Vem som helst från 18 år kan bli medlem, även män. (Du kan välja om boken ska skickas till dig eller till den som får medlemsskapet). 

Att ge bort medlemskapet är enkelt, du swishar 306 kr (ja, 306) till 123 3384989 och skriver din mailadress, sen kontaktar vi dig och får de uppgifter vi behöver.

OBS! Detta är endast ett onlineerbjudande och swish är enda betalningsmöjligheten. Erbjudandet gäller fram till den 31 mars 2020.

Som medlem får du:

  • vår tidning som kommer ut fyra gånger per åt, fylld med medicinska artiklar och kulturreportage
  • senaste nytt inom forskning och hälsa
  • inbjudningar till seminarier och aktiviteter med landets bästa föreläsare. Vi täcker in stora delar av Sverige
  • möjligheten att ställa frågor till våra medicinska experter
  • träffa likasinnade och umgås i en gemenskap med fokus på kvinnors hälsa
  • bidra till att förbättra kvinnors livskvalitet, i arbetslivet och i privatlivet, baserat på bästa tänkbara hälsa. Viktigt för vår mentala hälsa är jämlikhet i arbetslivet och i samhället i stort

Vi når dig genom nyhetsbrev, medlemstidning, hemsida och social media. 

Mer om kampanjen Woman in Red: 

http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2631

 

Mer om boken:

 

Sträck på dig kvinna, du är vacker, attraktiv och värdefull!

Att vara kvinna är farligare än du tror - men kan också vara härligare än du anar. Kunskap är makt, ta kontroll över begäret och bejaka lusten och kärleken!

Kärlek, lust och begär innehåller mycket nytt, men är i huvudsak baserad på de bästa texterna ur 1,6 miljonerklubbens tre tidigare böcker, Kvinnan mitt i livetOm Kärlek och Farliga begär. I boken möter du älskade artister, kända kvinnor, och duktiga journalister i olika avsnitt. Alla vetenskapliga texter, skrivna av läkare som belyser vad som händer med oss - t.ex. när vi blir kära och hjärtat dansar samba är helt uppdaterade.

              

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520