Konsten att sluta älta och oroa sig – ett personligt webinar 20 maj

      

Den 20 maj ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben ett mer förtroligt webinar med färre deltagare och chans att ställa frågor direkt till Gabriella Svanberg, leg psykolog och även ambassadör för 2,6 miljonerklubben.

Oro är en nödvändig del av livet. Oro kan föra mycket mycket gott med sig såsom framförhållning, planering och eftertanke. Men när går oron överstyr? När övergår den till ett icke konstruktivt ältande och hur kan man göra för att bryta det negativa mönstret? Gabriella kommer här att dela med sig av sina viktigaste lärdomar och knep för att hantera oro och ältande, du får konkreta tips hur du kan göra.

Observera att antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här! Du kommer efter anmälan få ett separat mail (efter ett par dagar) med en registreringslänk till webinariet. Vi skickar mailet till den mailadress du använde vid din anmälan/betalning.

 

Gabriella SvanbergLeg. Psykolog / Specialist i neuropsykologi. Har arbetat som psykolog i 20 år med områden som bla oro, stress och ångest. Är även med i 1,6 medicinska expertgrupp och ambassadör för 2,6 miljonerklubben.