HÄLSA & LIVSKVALITET I HELSINGBORG 3 OKT

Välkomna på YOGA/MEDITATION & AFTERNOON TEA

 

I dessa pandemitider behöver vi stärka oss både mentalt och fysiskt. Att träffas och umgås som vanligt har vi fått avstå ifrån under en lång tid. Förundran – är ett ord vi har fått höra allt oftare under denna tid. Solnedgångar, blomsterprakt, skogsdofter, härliga sommarbad har öppnat våra sinnen. Vi har ställt om.

Nu ska vi försöka behålla den energin och fylla på krafterna.

Tillsammans med Shanti Yoga Center bjuder vi in till en inspirerande eftermiddag där vi kombinerar prova-på-yoga – lär oss att stärka och balansera kroppen bättre genom en mjuk yoga med yogalärare Madeleine Enhörning.

Bhante Santimanta ger oss grunderna i mindfulnessmeditation och läkare Eva Zembron-Björk inspirerar oss med fakta om livsstil och hälsa.

Vi avslutar med en läcker buffé med snittar, scones, minibakverk och allt som hör till en riktig afternoon tea.

På plats finns även Monica Frisk och Lotta Janhagen, Hbg- som har startat podd om trender och tips på resor, utflykter och spännande upplevelser både nära och långt borta.

     

       Eva Zembron-Björk

OBS! Begränsat antal platser- allt enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Alla är välkomna till denna dag – både män och kvinnor. Inga förkunskaper behövs. Yogapasset passar både nybörjare och dig med yogavana. Vi använder våra sinnen och har lite extra fokus på andning.

Klä dig lätt och bekvämt. Tag gärna med yogamatta/underlag el filt. Vi har begränsat antal mattor till utlåning.

Varmt välkomna!

Vid frågor

Eva Möller, ambassadör för 1,6 Helsingborg

0706-30 71 96