Bli medlem

Kom med i vår gemenskap och bli en del av oss

1,6 & 2,6 är en medlemsorganisation där du som medlem stödjer vårt arbete med att förbättra hälsa och livskvalitet för alla kvinnor. Tillsammans skapar vi mötesplatser som inspirerar, informerar, opinionsbildar och stödjer forskningen för kvinnors hälsa.

Vi arbetar för att skapa livskvalité och livsglädje baserat på den goda hälsan för kvinnor i alla åldrar. VI har samlat in och delat ut stipendier över 6 miljoner kronor för forskning på kvinnors hälsa.

Som medlem får du:

  • vår tidning som kommer ut fyra gånger per åt, fylld med medicinska artiklar och kulturreportage
  • senaste nytt inom forskning och hälsa
  • inbjudningar till webbinarier, seminarier, kurser, resor, aktiviteter, podd och blogg
  • möjligheten att ställa frågor till våra medicinska experter
  • träffas och umgås i en gemenskap med fokus på kvinnors hälsa

Vi når dig genom nyhetsbrev, medlemstidning, hemsida och sociala medier. Du är varmt välkommen att kontakta oss med egna uppslag och idéer. Du når oss här!

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas per kalenderår och är rabatterad för ungdom (yngre än 25 år) och seniorer (över 65 år). Medlemmar i utlandet som vill ha papperstidningen postad till sig betalar en höjd avgift för att täcka de högre portokostnaderna.

Medlemserbjudande 2023

Bli medlem nu och få resten av 2022 utan kostnad. När du tecknar ett medlemskap i höst blir du per automatik medlem för hela 2023 och får resterande månader detta år helt utan kostnad. Detta erbjudande gäller fr.o.m. den 1 september och året ut.

  Digital­tidningPappers­tidning SverigePappers­tidning Utomlands
UngdomYngre än 25 år200 kr/år250 kr/år580 kr/år
Ordinarie25 till 65 år300 kr/år350 kr/år580 kr/år
SeniorÄldre än 65 år200 kr/år250 kr/år580 kr/år

1,6 & 2,6 miljonerklubben anlitar Upright för administration av medlemsregistret. Anmälan hanteras direkt hos dem genom att klicka på nedanstående länk. Länken öppnas i ett nytt fönster.