Bli medlem

1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening där alla kan vara med!

Så här stödjer du oss

1,6 & 2,6 är en medlemsorganisation där du som medlem stödjer vårt arbete med att förbättra hälsa och livskvalitet för alla kvinnor.

Tillsammans skapar vi mötesplatser som inspirerar, informerar, opinionsbildar och stödjer forskningen för kvinnors hälsa.

Under 20 år har vi jobbat för att öka hälsomedvetandet och livsglädje för alla kvinnor i alla åldrar.  De frågor vi driver rör kvinnors hälsa, vård, omsorg och framtid. Vi har också samlat in över 6 miljoner kronor till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnohälsa.

Det här får du:

  • vår tidning som kommer ut fyra gånger per åt, fylld med medicinska artiklar och kulturreportage
  • senaste nytt inom forskning och hälsa
  • inbjudningar till seminarier och aktiviteter med landets bästa föreläsare. Vi täcker in hela Sverige
  • möjligheten att ställa frågor till våra medicinska experter
  • träffa likasinnade och umgås i en gemenskap med fokus på kvinnors hälsa

Vi når dig genom nyhetsbrev, medlemstidning, hemsida och social media.

Medlemsavgift nu till halva priset!

Medlemsavgiften går till att bedriva vår verksamhet som att till exempel anordna politiska hearings, driva våra kampanjer och se till vi kan påverka debatten.

Vi erbjuder nu halva kostanden 175 kr (ordn.pris 350 kr), med digitaltidning 150 kr  ordn.pris 300 kr/år) för alla mellan 25 år och 65 år. För de som är yngre än 25 år och äldre än 65 år är avgiften 125 kr (ordn.pris 250 kr) och med digital tidning 100 kr (ordn.pris 200 kr/år). Medlem bosatt utomlands betalar 290 kr.

Tack för ditt stöd! 

Registrera dig som medlem

1,6 & 2,6 miljonerklubben anlitar Föreningshuset Sedab för administration av medlemsregistret. Anmälan hanteras direkt hos dem genom att klicka på nedanstående länk. Länken öppnas i ett nytt fönster.

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520