Alexandra Charles

Tänk vilken kraft musiken har!

Den 2018-04-17 14:45

Visst spritter det lite extra i kroppen nu när vårsolen äntligen visar sig ordentligt! Jag säger det så ofta jag kan, och kommer åt, att musik och dans verkligen är det bästa av "medicin" för såväl kroppen som knoppen, något som allt som ofta även kommer fram i vetenskapliga undersökningar. Nu senast är det tidskriften Neurolmage som uppmärksammar en studie som visar att redan för tidigt födda barn reagerar på musik. När de får lyssna till musik ökar hjärnans aktivitet i de områden som sysslar med rytm och igenkänning av musikaliska mönster vilket kan ha betydelse för språkförmågans utveckling senare i livet. Själv älskar jag att dansa och lyssna på musik och just dansen har en väldigt positiv effekt på kroppen. Testa själva! Sätt på en härlig låt hemma på stereon i kväll och låt rytmen få frihet i hela kroppen med en dans! Otroligt befriande och välgörande kan jag lova.

Glöm inte att titta in på vår webbsida för att inte missa något av allt vi har på gång i vår. Det är hälsoseminarier, båtutflykter, mässor, Almedalen och givetvis, sist men inte minst, firar vi ju 20 år i år! Agendan är som alltid välfylld men en dans, eller två hinns det med ändå!

Och apropå rörelse tag med en väninna, eller två, och anmäl er till vår golftävling Hjärtgolfen. Golftävlingen för kvinnor där det både spelas för den egna hälsan och andras. Alla som deltar är med och skänker pengar via startavgiften till forskningen om kvinnors hälsa. Förra året fick vi in över 70.000 kronor till Kvinnors Hälsa.

Hjärtgolfen spelas i år på 10 banor runt om i Sverige där 1:an och 2:an går vidare till slutfinal på Hooks Herrgård den 19 augusti.

Vinnarna av finalen får åka till Mallorca i september och spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament 2018 som spelas 6-8 september. Finalpriset innebär resa, boende samt startavgiften till hela tävlingen, under 3 dagar. Här ser ni förra årets vinnare tillsammans med prinsessan Birgitta och mig på Mallorca.

Om ni vill läsa mer om studien jag nämnde ovan om hjärnan och musik gör ni det här, om det inte går att klicka på länken kopiera den och klistra in i er webbläsare: Studien "Music processing in preterm and full-term newborns":

http://www.kulturellahjarnan.se/2018/04/14/tidigt-fodda-barn-reagerar-positivt-pa-musik-ny-studie/

 

Kommentera

Läsvärt om den ojämlika cancervården

Den 2018-03-26 13:24

Innan vi tar påsk vill jag uppmärksamma några viktiga, och tänkvärda ord om cancer som jag tagit del av nyligen. Det är dels Jan Zedenius, överläkare och medicinskt sakkunnig på Cancerfonden, som i rapport berättar om resultatet från analyser om hur utbildning påverkar risken att dö av sin cancerdiagnos. En skrämmande rapport som visar hur stora skillnaderna faktiskt är just på vilken vård vi får, och hur tidigt vi uppsöker vård, beroende på hur pass högutbildade vi är. Åter igen en viktig aspekt i hur ojämlik vår vård är, inte bara mellan könen utan nu bevisligen även när det kommer till utbildning. Som Jan Zedenius säger: Att drabbas av cancer är en mardröm, men för lågutbildade är denna mara än värre såtillvida att de löper en betydligt högre risk att dö av sin sjukdom, jämfört med högutbildade. Denna ojämlikhet anser Cancerfonden kostar 2 900 människors liv varje år.

Cancerfonden har i rapporten analyserat hur utbildning påverkar risken att dö av sin cancerdiagnos.

– Om man ser till all cancer finns det ingen större skillnad i insjuknandet. Lågutbildade drabbas ungefär av lika mycket cancer som högutbildade. Men om man ser till överlevnaden finns tydliga skillnader, säger Jan Zedenius.

Jan Zedenius, överläkare och medicinskt sakkunnig på Cancerfonden. Foto: Andrea Björsell

Så även om Sverige anses vara ett av världens mest jämlika länder råder stora skillnader i cancervård mellan socioekonomiska grupper, något också Jans kollega Ulrika Årehed Kågeström uppmärksammar i Cancerfondenrapporten.

– Dödligheten i cancer är till exempel betydligt högre bland personer med enbart grundskoleutbildning jämfört med dem med högre utbildning. Skillnader märks även i den snabba ökningen av livmoderhalscancer. Kvinnor i svagare socioekonomiska grupper tenderar i högre grad att utebli från det nationella screeningprogrammet, säger Ulrika Årehed Kågström.

2016 fick 60 325 personer ett cancerbsked, om drygt 20 år beräknas 100.000 nya cancerfall att diagnostiseras varje år. För att bromsa den utvecklingen behövs en effektiv preventionsstrategi, vem tar ansvar för det arbetet? Det är valår i år och det är hög tid att våra politiker på allvar tar tag i den ojämlika vård vårt land utsätts för. Såväl när det kommer till kön som till utbildning.

Här kan ni läsa hela artikeln med Jan Zedenius i Dagens Medicin ARTIKEL. Stark och viktig läsning och jag vill också passa på att tipsa om Gyncancerdagarna runt om i landet.

En afton om gyncancer i 2018 års tappning med engagerade talare och högaktuella ämnen inom gyncancer – nu under parollen: Kunskap räddar liv. I år arrangeras seminarierna i Stockholm den 16 april, i Linköping den 17 april och i Malmö den 18 april.

Klicka på länkarna som tar dig till anmälningssidan för varje stad, där kan du både se programmet för kvällen och anmäla dig, smidigt och kostnadsfritt! Som vanligt blir det ett fullspäckat program med fantastiska talare, många av dem Sveriges främsta experter inom sina områden. Varmt välkommen!

Och för att avsluta med något betydligt trevligare vill jag passa på att önska er en fantastiskt fin påsk! Som alltid, ta vara på varandra, ta er tid att hälsa på - om så bara med ett telefonsamtal - vänner och släktingar. Det betyder så mycket att visa omtanke och påsken är en fantastisk tid för detta! Att göra påskpyssel, kanske med sina barnbarn, är ett väldigt roligt och kreativt tips. HÄR får ni en länk till Adaras Diy-påskpyssel (Diy står för Do it yourself) som garanterat blir en rolig stund såväl för små som för äldre!

Klicka HÄR så kommer ni till webbsidan med fantastiska tips på roligt påskpyssel

Att måla ägg, hur trevligt är inte det och superfint i en korg på påskbordet!

 

Glad Påsk!

 

Kommentera

Underbara, viktiga Women in Red!

Den 2018-03-15 16:57

Vilken fantastisk kväll vi fick på Oscarsteatern i måndags! Det var minst sagt fullt till sista platsen och det var en sådan lycka att få stå på scenen och titta ut över den magiska publik, i en fullsatt salong, som vi hade. Tillsammans GÖR vi skillnad, det är något vi måste komma ihåg och påminna oss om. Vi har samlat in och delat ut dryga 6 miljoner kronor till forskning och det mina kära vänner är något vi ska vara väldigt stolta över. Jag kände en oerhörd stolthet på scenen i måndags, och jag känner den nu när jag snart går på scenen här i Luleå, idag torsdag.

Stipendiater med Alexandra, Annika Strandhäll och Karin Schenck-Gustafsson på Oscarsteatern i måndags.  

Härlig avslutning då vår Charlotta Huldt-Ramberg körde Opera-fitness!

Woman in Red kampanjen med kvinnohjärtat i fokus, fortsätter landet runt! I dag Luleå, där vi har fullbokade salonger! Kardiologprofessor Karin Schenck Gustafsson , sjukgymnast Erika Nilsson Waara, Linda Lampenius och jag står för programmet!

Jag blir så rörd och varm om hjärtat av all uppskattning jag möter för vårt arbete, från alla människor jag möte runt om i landet! Återigen kommer det rapporter om den ojämlika vården, från flera håll. Om symptom som negligeras pga okunskap, ofta just i samband med problem med hjärtat. Vårt arbete är viktigt och jag hoppas att just i år, när vi fyller 20 år, många ännu inte medlemmar inser och uppskattar vårt arbete. Att förbättra livsvillkoren för kvinnor, baserat på den goda hälsan.

Snart väntar påsken och våren lurar under snö och blask... Så mycket positivt att se fram emot och jag hoppas att vi ses på någon av våra Women in Red-kvällar runt om i landet!


Kommentarer

Carina skrev 2018-03-19 12:46:

Jag letar efter studien TheRedHeartStudy och vill anmäla mig, men hittar ingen info om det. Hälsn Carina

Kommentera

Vi måste uppmärksamma vårt hjärta!

Den 2018-03-12 16:15

Om bara en timme går vårt viktiga projekt Women in Red av stapeln på Oscarsteatern här i Stockholm. Kampanjen är redan i full gång runt om i landet och det är med en otroligt stor stolthet vi kan konstatera att vi, alla vi härliga kvinnor som har bidragit, har samlat ihop över 6 miljoner kronor till Kvinnor och Hälsa sedan vi startade. Magiskt! Att på riktigt kunna hjälpa till för denna livsviktiga forskning som förhoppningsvis ska hjälpa oss leva längre. Med friska hjärtan!

Här kan ni läsa en debattartikel i Dagens Samhälle som tar upp vår viktiga kamp för hjärtat:  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/ge-kvinnors-hjartan-mer-uppmarksamhet-21122

Nu ser jag fram emot en härlig kväll med massor av inspiration och kunskap tillsammans med våra stipendiater på scenen på Oscarsteatern! Följ oss gärna i våra sociala kanaler där vi uppdaterar med live-filmer samt bilder under kvällen!


Kommentera

Årets viktigaste dag är här!

Den 2018-03-08 07:55

Idag är inte vilken torsdag som helst, idag är en av de viktigaste dagarna vi har - dagen då vi uppmärksammar kvinnan extra mycket. En dag för jämställdhet och som, i de viktiga fotspåren från #metoo, idag känns om möjligt viktigare än någonsin. Internationella kvinnodagen är en dag som uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. En situation som fortfarande, år 2018, är fruktansvärt ojämlik på många, många sätt på många olika ställen världen över och jag inte kan förstå hur vi kan ligga så långt efter här när vi ligger så i framkant på andra sätt och vis.

Internationella kvinnodagen instiftades 1910, vid den socialistiska världsorganisationen Andra internationalens konferens i Köpenhamn. Syftet var att lyfta kraven på kvinnliga rättigheter och framförallt rösträtt, något som kvinnor i USA redan två år tidigare börjat kämpa för. Hur det då är möjligt, över 100 år senare, att vi fortfarande har ett ojämlikt samhälle runt om i världen är bokstavligen talat ett stort misslyckande. Att kvinnor misshandlas, tystas ner och att vården inte kommit längre när det gäller jämlik forskning. Det är därför allt det här är så värt att fortsätta kämpa för. Vi måste fortsätta våga ta plats, våga göra oss hörda och även våga vara öppna för förändring. En som gjort något stort för detta, som är värd all kvinnlig kärlek och mer därtill är Malala Yousafzai, denna unga kvinna som fick Nobels fredspris för sitt arbete med att uppmärksamma flickor och kvinnors rättigheter.

Vilken förebild! Ja, ni vet ju att vi också gör vad vi kan för att dra vårt strå till kvinnostacken och vår livsviktiga kampanj Women In Red går av stapeln för fulla hus landet runt precis nu. På måndag är vi här i Stockholm på Oscarsteatern. Mer info om alla våra kvällar för Women In Red hittar ni HÄR.

Den 8:e mars är sedan 1977, på initiativ av FN, en officiell dag och låt oss tänka lite extra på oss kvinnor världen över idag. Att vi har varandra, att vi ska stå upp för varandra och att vi aldrig någonsin får sluta våga stå upp för oss själva. Solidaritet är modigt, viktigt och fint!

Ha en fin dag och hoppas vi ses på våra Women In Red-kvällar runt om i landet!

 

Kommentera

Världspremiär för vår podcast Maqt & Miljoner!

Den 2018-02-26 09:37

Äntligen är det dags! Nu får jag presentera det som jag och Åza Brennander har jobbat med under hösten, vår podradio! Maqt & Miljoner (klicka på namnet så kommer ni till podden) är namnet och som titeln avslöjar handlar den just om hur vi kan påverka genom att inspirera och lyfta fram kunskap i intressanta ämnen samt verka för att ändra attityder och öka kvinnors samhällsengagemang. Som lyssnare får du följa med programledarna in i vardagsrummet där de tillsammans med intressanta och folkkära gäster slår hål på myter, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet.

Det är jag och Åza som är programledare och vi känns som en riktigt bra combo! Åzas poderfarenhet är så klart viktigt, hon driftig och duktig och bland annat verksam som influencer. Hon är också en utav grundarna till bloggportalen maqt.se, vars syfte är att synliggöra engagerade kvinnor och deras hjärtefrågor i sociala medier genom att erbjuda gratis bloggplatser samt stöd och hjälp.

Podden är ett ideellt samarbete mellan maqt.se och 1,6 Miljonerklubben och lyssnar gör du enkelt på I LIKE RADIO, genom att klicka HÄR för att komma till vår webbsida, eller där poddar finns och nya avsnitt släpper vi varannan måndag. Givetvis kommer vi lägga upp avsnitten via en länk här på vår webbsida också.

Lyssna på Maqt & Miljoner - En podd om hälsa, engagemang och visioner för kvinnor – och män som är nyfikna och vill veta mer.

När vi planerade podcasten pratade vi mycket vad vi tycker är viktigt och vad vi vill lyfta fram och det här är de värdeord vi kommer jobba med, viktiga ord tycker jag som vi alla kan ta in mer i vår vardag:

Våra värdeord

Engagerande, Viktigt, Berörande, Nödvändigt, Smart, Ärligt, Starkt, Vågat, Inspirerande, Kreativt, Glamouröst, Igenkännande, Intressant, Öppet, Skamlöst, Mäktigt, Påverkande

Hoppas ni kommer tycka om den och skicka gärna mail om ämnen ni skulle vilja att vi tog upp!

I samarbete med maqt.se och Matkomfort.se

Ha en härlig vintervecka nu och njut av den vackra, kalla årstiden som inbjuder till sådana vackra vinterpromenader!


Kommentera

Mars står för dörren och vi fokuserar på kvinnohjärtat

Den 2018-02-09 08:43

Äntligen, nu blir det ljusare och mars står för dörren!

Då väntar Woman in Red, vår härliga och ack så viktiga kampanj med kvinnohjärtat i fokus.

16 städer har Woman in Red program, vilket är väldigt viktigt och roligt!

Alla tolkar detta på sitt sätt, programmen ser lite olika ut, men alla har det

gemensamt att det handlar om kvinnors hjärtan och innehåller föredrag blandat med kulturinslag. Den här fantastiska mannen, Loa Falkman, är en av de som bjuder oss på underhållning under aftonen på Oscarsteatern i Stockholm. Men det händer väldigt mycket spännande även på våra kvällar runt om i landet så gå in, via skon här nere, och kika på agendan när och var vi kommer i närheten av där just du är.

Varje år delar vi ut våra stipendier till forskare, som ägnar sig åt kvinnors hjärtproblem på olika sätt..

Det blir tre stipendiater i år och vi har nöjet att få hjälp med utdelningen av vår socialminister

Annika Strandhäll, något vi är väldigt glada och stolta över.

Annika Strandhäll

Vi sprider kunskap, informerar och bjuder på kultur och som alltid samlar vi in pengar till nästa års stipendier. 

Vår lilla röda pin, skon, för 30sek, är som Rosa bandet, men forskningen handlar om hjärtat, kvinnors hjärta!

HÄR kan ni se alla datum och orter i landet dit vi kommer med Women in Red, klicka på bilden, eller gå in på vår webbsida och anmäl Dig och dina vänner omgående!

Save the date 30:e november!

Vi fyller ju 20 år och har satt datum nu för vårt stora kalas, det blir den 30 november i Stockholm, närmare information kommer sinom ett par veckor! Innan dess kommer vårseminarier, Salonger och Almedalen och glöm inte att det är valår och din röst är viktig. 

Låt oss växa, värva en medlem i dag, kom med oss in i framtiden och för dig som redan är medlem, glöm inte att vi har riktigt fina erbjudanden. En hotellnatt är en svårslagen återhämtning, att checka ut från vardagen och checka in på Scandic, till vårt fina rabatterade pris, kan du som medlem göra. Gå in på webben och läs mer under Medlemserbjudande. 

Och har du inte redan upptäckt hur härligt det är med ljudböcker kan du testa alldeles gratis i två veckor med vår partner Nextory. Mer om det, och många fler erbjudanden, under Medlemserbjudanden, eller så klickar du direkt HÄR

Er tillgivna Alexandra

Kommentera

Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar!

Den 2018-01-19 05:31

Ett nytt år är verkligen som att få ett oskrivet, nytt blad att börja diktera på! Spännande eller hur!

Vad lovar vi inte oss själva... ofta tror jag att vi lovar att bli en bättre människa, börja med nya positiva handlingar av alla de slag. Vilka löften vi än givit blir det många positiva konsekvenser av att vi gör omtag på nya året. Det är så härligt att känna hur livet ständigt erbjuder nya möjligheter!

Vid årsskiftet gör tidningar ofta en genomgång av de som lämnat oss under året. Två jag saknar särskilt är förstås Magdalena Ribbing och Richard Wolf.

Båda hade det gemensamt att de alltid, oavsett dagsformen, var vänliga och uppmärksamma när man möttes. De såg dig, de var inriktade på att höra, och genuint intresserade, av hur allting var. Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag när människor visar hänsyn och omtanke. Att försöka mötas i glädje och med en positiv inställning gör allas liv så mycket lättare. Visst felar vi alla ibland. Glömmer, eller hinner inte ikapp. Eller blir arga över småsaker, missuppfattar och missförstår varandra. Det är mänskligt att fela, men ge din nästa en chans och var mer generös!

Kan vi inte nu inför 2018 bestämma oss för att vara lite mer tillåtande och generösa, mot både oss själva och vår omgivning! Att hjälpas åt, att underlätta för varandra, och inte söka vems fel...

Alla är vi olika och mångfald tycker  jag är berikande. Visst ska man kunna säga ifrån, när du tycker något är fel eller blir fel, men det är sättet man gör det på som var och en av oss kan tänka över.

Ja, ni hör själva hur filosofisk jag blir när jag får spendera tid här på mitt kära Barbados, när jag har arbetet och vardagen lite mer på distans... Då får tankarna rum och jag får tid att reflektera. Det är viktigt! Nu till stranden och havet! Snart är jag hemma igen och då har vi vårt fantastiska 20-års jubileum som ligger framför oss hela året!

Glöm inte att du är värdefull, och att ditt medlemsskap med oss är värdefullt.

Vi gör skillnad för Kvinnors Hälsa och ni är alla en stor och väldigt viktig del i detta. Tillsammans är vi starka!


Kommentera

Tack för 20 fantastiska år!

Den 2018-01-01 17:19

Då var det ett nytt år igen! Som varje år, men det här känns extra starkt då vi går in i vårt 20:e år med 1,6 miljonerklubben. En otroligt starkt känsla och jag vill från hela mitt hjärta tacka alla som i dessa 20 år

blivit medlemmar, alla våra fantastiska volontärer, alla föreläsare, sakkunniga, kulturarbetare och våra samarbetspartners. Alla jag har mött och arbetat med, fått stöd och inspiration av! 

 

Tänk så mycket kvinnokraft det finns i hela landet, och insiktsfulla män också.

Nu bygger vi vidare för att förbättra vår jämlikhet, i samhället, på arbetsmarknaden och kvinnans livskvalitet, baserat på ännu bättre vård, omsorg, forskning … Det är en del av de faktorer som påverkar vår hälsa men vill vi förändra världen, och det vill vi, behöver männen vara med på tåget. Ett jämställt, tryggt tåg byggt på ömsesidig respekt, varför män ända sedan starten 1998 har varit välkomna som medlemmar. 

Ta hand om varandra,

Väl mött 2018!


Kommentera

Ett litet årsbokslut och ett STORT Gott Nytt till er!

Den 2017-12-27 15:35

Kära ni, hoppas julen har varit avslappnad och harmonisk med nära och kära! Nu närmar vi oss slutet på 2017 och början på ett nytt år. Ett år som för oss betyder lite extra då vi firar hela 20 år. Det är nästan svindlande att tänka att det är tjugo år sedan 1,6miljonerklubben grundades. Så mycket vi har gjort och så många fantastiska människor vi har fått äran att jobba med, att träffa och även ha fått hjälpa. Och inte minst att vi har fått möjlighet att faktiskt göra skillnad. Vi har samlat in över 5 miljoner kronor till forskning kring kvinnohjärtat och jag kan inte ens börja att räkna hur många seminarier och föreläsningar vi har haft i syfte att sprida kunskap och information kring oss kvinnor och vår hälsa. Det är svårt att sätta ord på känslan men den är i alla fall fantastisk och jag ser med stor glädje fram emot att få gå in i vårt 20-års jubileum med allt spännande vi har på gång!

Året som precis gått har både varit givande och lite omskakande, som åren brukar vara, och den här gången var det bland annat kampanjen #metoo som stod för det omskakande. Det är starkt att se hur vi kvinnor går ihop och stöttar varandra när det gäller. Själv har jag varit med och skrivit i boken #metoo Så går vi vidare, där Alexandra Pascalidou varit redaktör. Boken är ett samtidsdokument över rörelsen med syfte är att hålla debatten vid liv och även inkludera grupper som inte känt att rörelsen handlar om dem. Me too berör oss alla oavsett om man själv drabbats och oavsett vidden och graden av utsatthet. Vi måste alltid hålla våra röster hörda!

Vi har jobbat med vår kalender ihop med MOD, Mer Organdonation, som jag hoppas att ni köper nu till stöd för forskning kring organdonation och transplantation. En oerhört viktig forskning då många, många står på kö för att få ett nytt organ. HÄR kan ni beställa kalendern: KALENDER 2018

Det är omöjligt att rada upp allt vi har gjort under året men om jag ska plocka några "russin" i kakan vill jag nämna vår afton tillsammans med Psykiatriförbundet, Mental Health Evening på Maximteatern i Stockholm. Så viktigt som det är att försöka ta bort stigmat kring psykisk ohälsa, som brer ut sig likt ogräs i vårt samhälle, så glada blir vi när vi kan vara med och bidra till att uppmärksamhet ges där det behövs. Här kan ni se lite från kvällen: MENTAL HEALTH EVENING  och vi ser mycket fram emot ett fortsatt, viktigt samarbete med Psykiatriförbundet även nästa år.

Det är alltid en underbar känsla när vi kan överlämna en check med ett bidrag som hjälper viktig forskning framåt. Den här gången till Psykiatriförbundet.

Våra projekt ligger oss givetvis mycket varmt om hjärtat och 2017 var ett år fyllt av inspirerande och lärande projekt. Vi var i Sydafrika för att än en gång stötta, stärka och inspirera kvinnorna i kåkstäderna. Och vi har vårt projekt MåBra Café arbetat för att stötta och hjälpa utrikesfödda kvinnor att få kunskap om bland annat hälsovård och sina rättigheter i Sverige. Vi har beviljats verksamhetsbidrag från Folkhälsomyndigheten för främjande och förebyggande arbete inom området psykisk hälsa och suicidprevention hos barn i migration och det ska bli oerhört intressant och givande att få arbeta med detta under nästa år.

Syftet är att genom intervjuer med kontaktkvinnor och utrikes födda kvinnor kartlägga behov av kunskap och hur detta kan genomföras och koordineras av kontaktkvinnor i föreningen ute i landet. Resultatet samlas i ett arbetsmaterial ”Barn till nyanlända kvinnor i etableringen – att må bra i Sverige.” Här kan ni läsa mer om projektet: MåBra Café

Här en bild från vårt MåBra Café i Visby och nedan från Sydafrika, läs om projektet HÄR

Nu står Women In Red för dörren, glöm inte att skriva in datumen i kalendern så ses vi förhoppningsvis där! På vår webbsida, och längst ner här i inlägget, finner ni all information om datum i respektive ort, vi anordnar Women In Red i 18 orter över hela landet och det här är en både viktig och trevlig afton som ni inte vill missa!

Stort och varmt Gott Nytt År!

Orter och datum Women In Red 2018:

 

Umeå 1 mars

Göteborg 4 mars

Helsingborg 5 mars

Linköping 5 mars

Örebro 6 mars

Karlskrona 8 mars

Ljusdal 8 mars

Östersund 8 mars

Malmö 9 mars

Stockholm 12 mars

Gävle 12 mars

Visby 13 mars

Kalmar 14 mars

Luleå 15 mars

Falun 20 mars

Sundsvall 22 mars

Norrtälje 27 mars

 

 

Kommentera

« Visa 10 nyare blogginläggVisa 10 äldre blogginlägg »

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

2,6 miljonerklubbens bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika