Hälsning från Bokmässan

Bokmässan brusar på som alltid. Vi har en egen monter med massa aktiviteter men medverkar också i flera olika seminarier och föreläsningar på de olika scenerna. Och även utanför. I morse arrangerade vi till exempel ett frukostseminarium med rubriken  ”Våra viktiga ögon” .

Vi behöver ständigt använda våra ögon, men med åren förändras synen och vi drabbas av olika problem. Professor emeritus Ulf Stenevi berättade om ögats mysterium och vilken hjälp det finns att få och ställde också frågan; Ser kvinnor bättre än män?

Är ni i Göteborg så välkommen till till oss. Idag fredag talar jag om min biografi ”Livet är en dröm” kl 11 sedan kommer Pamela Andersson kl 13.10 – 14.30 att tala om sin gripande bok ”Jag ska inte dö idag” och kl 15.30 – 16.30 samtalar jag och Anna Maria Corazza Bildt.

I morgon lördag kommer vår kärntruppsmedlem Solveig Ternström att berätta ”Från Dramaten till Riksdagen” och på söndag är det dags att presentera vår stora kultursatsning i vården. Kl 11 ”Så kan kulturen användas i vården” och kl 14 ”Kulturhälsoboxen – Boxen som går utanför boxen” om forskning hur dans musik och film med mer kan användas i vården. Medverkar gör med dr Eva Bojner Horwitz, med dr Camilla Sköld, professor emeritus Töres Theorell, docent Walter Osika, skådespelerskan Lil Terselius samt  artisterna Lise & Gertrud med ”två stämmor och en cello”.

Alexandra

bokmässan 1,6
Från morgonens frukostseminarium, glada medlemmar med vår kontaktkvinna Åsa Lövgren Jansson och hennes mor

Kommentarer