15 000 marschaller

En magisk onsdagskväll med Star for Life. 15 000 marschaller tändes på Gärdet i Stockholm där varje köpt marschall bidrar till deras verksamhet för utsatta barn och ungdomar i Sydafrika och Namibia. Sedan vandrade vi vidare till en suggestiv konsert i Berwaldhallen med artister som Måns Zelmerlöv, Molly Sandén, Triple & Touch och flera andra och förstås alla underbara barn från Sydafrika som sjöng.

Gärdet_5

Måns_Molly Måns Zelmerlöf , Molly Zanden Gladys del Pilar körer 500 ungdomsr fr olika  skolor Gärdet_3

Star for Life arbetar för att fattiga och utsatta barn och ungdomar ska få möjlighet till utbildning och de arbetar också med deras självkänsla så att de ska få ett hopp om framtiden och förståelsen för att utbildningen är vägen ut ur fattigdomen som Mandela också uttryckte det.

De vill lära elever fokusera på studier, få ett mål i livet, utbilda sig och bli något. ”I decide” är en del i deras målsättning.

De arbetar också mycket med att informera ungdomar om Hiv och Aids och vikten av att skydda sig. Utbildningen varvas också med musik och idrott för att väcka glädje och inspiration hos dem.

Jag tycker att deras arbete är otroligt viktigt och genom 1,6miljonerklubben arrangerade vi i februari en resa för våra medlemmar till Kapstaden och besökte flera av Star for Lifes skolor och alla elever som har fått möjligheten till en utbildning och en framtidstro. Det är så roligt att se att alla bidrag som människor skänker verkligen gör nytta.

Sedan 2005 har de arbetat med ca 200 000 elever, deras familjer och lärare. De gör ett fantastiskt arbete och jag är stolt över att få vara ambassadör för dem.

Nu önskar jag att vi kan hjälpas åt att samla in pengar till en primary school, som blir en 1,6 skola!

Genom att skänka valfritt belopp till PG 429 79-5 och märka insättningen med ”Star for Life” (innan den sista maj) så kan detta bli möjligt!

Då kan vi besöka den, följa eleverna och se hur vår insats hjälper  dessa barn o ungdomar!

Kommentarer