Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!

Den 2018-06-17 14:45

Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit upp i kalendern, den 16:e november går vår fina jubileumsfest av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm och DU är givetvis bjuden! All info finner du på vår hemsida och vi kan också hjälpa till med hotellbokning för långväga gäster. Missa inte den här festkvällen, det kommer bli något alldeles speciellt och jag skulle bli väldigt glad om så många av er som möjligt kommer. Här nedan en bild från när vi firade vårt 15 -års jubileum.

Och just för att utbyta tankar och idéer för att få vår klubb så bra som möjligt ordnar vi två gånger om året ambassadörs- och kontaktkvinnomöten. Den här gången hade vi två mycket givande dagar tillsammans. Föreläsningar blandat med lunch och, som alltid, lite viktig rörelse.

Och glöm inte att lyssna på vår podcast Maqt & Miljoner, i veckans avsnitt pratar vi med journalisten och författaren Anki Edvinsson som gästar studion och berättar om hur hon gick från att vara en känd TV-profil till att tröttna på offentligheten helt. Från att vara någon till att vara ingen. När hon sedan valde att sadla om till författare och kriminolog resulterade det i en stor förändring, från det tidigare utåtriktade arbetet i TV-rutan mot att plötsligt sitta ensam och skriva. Anki debuterar i år med sin deckare ”Lust att döda”. I studion lyfts också frågor kring nutida brott, lagar och polisyrket. Via länken här kan ni lyssna på avsnittet.

https://www.ilikeradio.se/podcasts/maqt-miljoner/13803/

Åza Brennander, Anki Edvinsson och jag i podstudion.

Hunnit med att delta och sprida vikten av Kvinnors Hälsa på Järvafältet har vi också gjort! Det är vid sådana här tillfällen vi har chans att skapa opinion och få fram vårt viktiga budskap till politiker och deltagare. Precis som vi kommer göra i Almedalen senare i sommar. Du hittar all info om vart och när vi är på plats med våra inspirerande och duktiga föreläsare på vår hemsida. Ni träffar oss i vår monter på Cramérgatan i Visby.

Här är vi på plats på Järvafältet, Stina Berge, Anna Maria Corazza Bildt och jag själv.

Här Stina Berge, jag, Ella-Katrin Lindström, Inger Söderholm, Anna Maria Corazza Bildt och Parul Sjarma.

Jag hoppas vi ses i sommar!

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

"När kvinnor och flickor mår bra, mår ett helt land bra!": Nyligen hade jag nöjet att få lyssna på Nobelpristagaren Denis Mukwege, som var i Stockholm. Jag fastnade för hans citat "När kvinnor och flickor mår bra , mår ett helt land bra! " I år är det 1... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika