Woman in Red blev en succé i hela landet!

Den 2019-04-02 11:17

Nu när våren börjar kännas och ljuset har återvänt, är snart WOMAN IN RED tillända, i år.

Vilken succé det har varit!Jag fick ett samtal från Luleås kontaktkvinna Marianne Blomqvist, som glädjestrålande berättade att allt hade fungerat bra och att två kvinnliga  guldmedaljörer från Luleå Hockey hade gått mannekäng i modevisningen.

Själv besökte jag sju städer inklusive Stockholm. Vilken härlig upplevelse det var med våra hjärtföreläsningar som hade en så stor  framgång. Våra medlemmar runtom i landet vill veta mer, lära, förstå och naturligtvis få tips på hur man kan förebygga hjärt-kärl sjukdomar för sig själv eller någon anhörig.  Att blanda information, inspiration och glädje är ju receptet på ett framgångsrikt Woman in Red.  Vi är så tacksamma för alla kardiologer, stipendiater och artister som har bidragit till den fina stämningen och glädjen runtom i landet. Försäljningen av våra pins, armband och lotterier har gett oss pengar till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för mer forskning på kvinnohjärtat. Tack till alla som bidrar med tid och engagemang!

Nu inväntar vi kampanjen om Mental Health # Alla Känner någon. Det blir en serie seminarier och program om psykisk hälsa, som vi kallar för Mental Health Evenings. Den 10 april fokuserar vi på de ungas psykiska ohälsa.

Njut av ljuset och den spirande våren!

Alexandra

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Minns ni första karantän/sociala distanseringsveckan?*: Följ den grå slingan Hur ser ni ut i håret? Jag verkligen älskar hur vi börjat visa våra äkta jag På promenaden passerar vi på behörigt avstånd. På bråkdelen av en sekund synar vi av... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com