Inspirerande vårtecken

Den 2019-05-02 10:08

Nu ser vi vårtecken på stan. Inte bara blommor utan även studentmössor som dyker upp med glada, förväntansfulla unga studenter. Ett annat vårtecken är Gröna Lund i Stockholm, som har öppnat för säsongen. Vi var där med fyra barnbarn. Jag åkte bara i Kärlekstunnel. Den nya Snake såg häftig ut men är ingenting för mig och de allra yngsta.

Våra härliga wellnesskryssningar  blev mycket uppskattade. I Helsingborg hade vi en  KulTura, där alla fick chansen att ”tura” med Björn Ranelid och många andra.  Björn Ranelid ringde mig efteråt och tackade för att han hade fått delta! Björn med fru och hund var så nöjda över all uppskattning. 60 plus mässan i Hudiksvall blev också en succé. Vi var där och Paula Ternström, ambassadör för 1,6& 2,6 miljonerklubben, talade om hälsa och visade Bollywood dansens magiska kraft. Det var första gången vi var i Hudiksvall och intresset var mycket stort, så dit kommer vi snart igen.

Den 11 maj är det säsongstart för den årliga Hjärtgolfen, som är en rikstäckande golftävling för tjejer och kvinnor där det både spelas för den egna hälsan och andras. I år kommer Hjärtgolfen att spelas på 14 golfbanor runtom i landet inkl finalspel på Ekerum GK. Vinnarna får åka till Santa Ponsa på Mallorca i september och spela i Princess Birgitta Golf Tournament tillsammans med golfspelare från hela världen. Som tidigare år finns det ett stort intresse att delta, så anmäl dig gärna till respektive golfbana. Det finns platser kvar! Jag hoppas vi ses där!

Våren innebär även många mässor. Den 7 maj är det seniormässa i Kungsträdgården, Stockholm, där vi deltar. Du får gärna tipsa oss gärna om mässor i din stad där vi kan medverka!

Den 20 maj arrangerar vi ett klimakterieseminarium i Göteborg.

Den 12-16 juni pågår Järva veckan i Stockholm. Vi har en monter och ett spännande program med aktiviteter hela veckan. Kom gärna dit och hälsa på oss!

Och i sommar deltar vi under Almedalsveckan med två seminarier och monter.

Just nu förbereder vi vår nästa tidning som kommer ut i mitten av juni. Dessutom arbetar vi med en annan nyhet, nämligen vår nya kalender 2020, som blir en receptkalender.  Olika artister kommer att ge oss härliga tips och recept på sina favoriträtter.

Oavsett vad ”fake news” påstår så är mina hjältar denna säsong David Attenborough, 92 år, och Greta Thunberg, 16 år, som har satt fokus på klimatfrågan. Det är dags för oss att tänka på vad vi kan göra för klimatet – både globalt och hemma. Tipsa oss gärna! Berätta om bra initiativ för klimatet i din hemkommun. Skicka informationen till info@1.6miljonerklubben.com.

Passa på att gå ut i naturen och njut av våren!

Alexandra

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Minns ni första karantän/sociala distanseringsveckan?*: Följ den grå slingan Hur ser ni ut i håret? Jag verkligen älskar hur vi börjat visa våra äkta jag På promenaden passerar vi på behörigt avstånd. På bråkdelen av en sekund synar vi av... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com